(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin päällikkö
Geologian tutkimuskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen näkemyksellistä ja osaavaa digitaalisen markkinoinnin päällikköä.

Vastaat markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä, brändistä ja visuaalisesta ilmeestämme. Vastaat digikanaviemme (verkkosivut, uutiskirjeet, sosiaalinen media) kehittämisestä sekä digimarkkinoinnista, analytiikasta ja mittaamisesta. Suunnittelet ja tuotat markkinointimateriaalia (videot, animaatiot, esitteet) ja sisältöä eri kanaviin. Suunnittelet ja toteutat myös markkinoinnin tapahtumia. Kehität visuaalista ilmettämme ja huolehdit sen toteutumisesta. Kehität koko organisaatiomme digitaalisen markkinoinnin osaamista.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistuneista digitaalisen markkinoinnin kehityshankkeista, käytännön toteutuksesta ja haastavien projektien läpiviennistä. Et kaihda käytännön työtä, olet idearikas, visuaalinen ja analyyttinen, ja tuotat sujuvasti sisältöä eri kanaviin. Digimarkkinoinnin keinot ja työkalut ovat sinulle tuttuja, tunnet verkkosivustojen julkaisujärjestelmiä ja webanalytiikkaa ja hallitset kuvankäsittelyohjelmia.  Sinulla on kokemusta verkkosivujen uudistamisesta.

Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä projektinhallintataidot. Olet ratkaisukeskeinen ja energinen kehittäjä, joka vie projektit sitkeästi maaliin. Kirjoitat ja puhut suomen ohella sujuvasti myös englantia. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa. Vuoden 2018 aikana muutamme uusiin viihtyisiin toimitiloihin Otaniemessä hyvien yhteyksien äärelle metroaseman läheisyyteen. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä työyhteisössä, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Tehtävän palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja: viestintä- ja markkinointijohtaja Elina Ämmälä, puh. 0400 74 88 35 (parhaiten tavoitettavissa 12.11. klo 13-14 ja 15.11. klo 15-16) ja HRD-päällikkö Riikka Mäki, puh. 0400 19 79 43 (parhaiten tavoitettavissa 16.11 klo 10-11).

Odotamme hakemustasi ensisijaisesti ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen Valtiolle.fi -palvelun kautta, työavain 32-716-2018, 22.11.2018 klo 16.15 mennessä. Hakemukset voi myös toimittaa osoitteella Geologian tutkimuskeskus, kirjaamo, PL 96, 02151 Espoo (käyntiosoite: Betonimiehenkuja 4). Laita hakemukseen merkintä ’Digitaalisen markkinoinnin päällikkö’