(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin koordinaattori
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018Työn kuvaus:
 

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan Metro-pikatukkuverkoston, toimitusmyynnin ja emetro.fi:n kautta. Uusi logistiikkakeskuksemme valmistuu Vantaan Viinikkalaan vuonna 2018. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi. 

Etsimme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle digitaalisen markkinoinnin koordinaattoria. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme.
 
Hakemallamme henkilöllä on kokemusta kaupan alalta ja digitaalisten palveluiden tuottamisesta. Edellytämme sinulta käytännön SEO- ja SEM-kokemusta (mm. Google AdWords), kokemusta sisällönhallinnan ja verkkosivujen kehittämisestä ja työvälineistä sekä tagien hallinnasta (esim. Google Tag Manager). Sinulla on osaamista Google Analyticsista sekä markkinointiautomaation ja digitaalisen markkinoinnin työvälineistä (esim. Facebook Business Manager, Adform). Sisällöntuotanto on sinulle luontaista ja mieluisaa. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielillä.
 
Persoonana olet analyyttinen, innostunut ja aikaansaava. Työskentelet itsenäisesti ja proaktiivisesti. Säilytät työskentelykykysi myös paineen alla. Sinulla on korkea motivaatio ja kykyä suunnitella ja toteuttaa kehitystoimenpiteitä. Olet kiinnostunut modernien ratkaisujen hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä.
 
Työtehtäviesi pääpaino on kehittää verkkonäkyvyyttä ja -markkinointia (mm. hakukonemainonta ja -optimointi, sosiaalisen median kanavat) sekä koordinoida ja tuottaa digitaalista sisältöä. Suunnittelet ja teet laskeutumissivuja ja hoidat konversio-optimointia yhdessä kehitystiimien kanssa.
 
Wihurin Metro-tukku tarjoaa sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Saat myös viihtyisän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut.
 
Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 20.5.2018 mennessä. Liitä mukaan cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen, p. 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Digitaalisen markkinoinnin koordinaattori


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO