(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin konsultti
KIVA Helsinki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haemme digimarkkinoinnin osaajia tiimiimme. Parhaita sellaisia. Arvoihimme sopivan persoonan lisäksi Kivan konsultille on tärkeintä kyky tulkita analytiikkaa sekä halu toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Siksi toivommekin, että sinulla on kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä vähintään muutaman vuoden ajalta.

Tehtävässä menestymisen kannalta sinun tulisi hallita ainakin yksi edellä mainituista osa-alueista erinomaisesti:

  • Hakukoneoptimointi
  • Konversio-optimointi
  • Hakusanamarkkinointi
  • Ohjelmallinen ostaminen

Kivasta 

Kiva on vuonna 2017 perustettu digimarkkinointiin keskittyvä kasvuyhtiö. Yhtiömme historia alkaa kuitenkin jo 2000-luvun alusta. Perustajamme ovat globaalilla tasolla digiliiketoiminnan kehittämisen pioneereja, jotka ovat toimineet alalla sen syntyhetkestä asti. Arvostamme kokemusta, ja asiantuntijoidemme keskiarvoinen työkokemus onkin 12 vuotta.

Teemme töitä ammattimaisesti, panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja pidämme sen minkä lupaamme. Kunnioitamme toisiamme ja pyrimme siihen, että jokaisella meillä on täydet mahdollisuudet onnistua omassa työssään ja urakehityksessään.

Yhtiöömme on sisäänrakennettuna vahva kouluttamisen ja tiedon jakamisen kulttuuri, sillä olemme tehneet digitaalista markkinointia jo puhelinluetteloiden valtakaudelta saakka, jolloin jokainen konsulttimme koulutettiin tehtäviinsä.

Tule työskentelemään alan kovimpien osaajien kanssa. Ota vapaamuotoisesti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla.

Kiva numeroina

  • +4 M€ liikevaihto 2019
  • +12v konsulttien ka. työkokemus
  • +30 asiakasta

Yhteyshenkilö

Juhani Wallenius

CEO
0445319211
juhani.wallenius@kivahelsinki.fi