(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin konsultti / seniorikonsultti
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Etsimme digimarkkinoinnin konsulttia Vantaan Aviapoliksen tai Jyväskylän keskustan toimipisteeseen. Voit olla tasoltasi pari vuotta alalla ollut tai kokeneempi, mutta toivomme, että digimarkkinoinnin asiakastyö ja alan yleisimmät työkalut ovat sinulle tuttuja.  

Työ  

Tulet suunnittelemaan ja tekemään digitaalista mainontaa osana digimarkkinoinnin tiimiä. Tavoitteenasi on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnassa ja samalla toki haluat kasvaa alan ammattilaisena. 

Pääset haastamaan itseäsi erilaisten verkkopalveluiden ja verkkokauppojen, kuten Magenton & Commercen parissa. Useiden kanavien hallinta, tekninen osaaminen, vuorovaikutustaidot sekä liiketoimintaymmärrys auttavat työssä menestymiseen. 

Työpäiväsi koostuvat digimarkkinoinnin toteuttavasta työstä ja asiakastapaamisista. Korona-aikana olemme luonnollisestikin etätöissä, mutta muutenkin meillä on etätyöskentelyyn mahdollisuus ja työnteon osalta olemme joustavia. Pääasia on, että kannat vastuusi ja työskentelysi toimii!

Sinä 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla palava halu onnistua ja työskennellä digimarkkinoinnin parissa! Ehdottoman suotavaa on myös kokemus hakukoneoptimoinnista ja maksullisesta mainonnasta, kuten hakusana-, some- tai display-mainonnasta. Verkkoanalytiikan ja Google Analyticsin ymmärrys on hyvä olla myös hallussa. 

Valinnassa arvostetaan erityisesti vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta asiakkuuksien johtamisesta. Koska työskentelemme yhdessä ja olemme paljon asiakkailla, täytyy asenteesi olla hyvin positiivinen ja työskentelyn ratkaisukeskeistä. Työ edellyttää esiintymisvarmuutta ja -halua, joten jos mahanpohjassa vähän kutkuttaa niin sen parempi!

Kommunikoimme suomeksi ja englanniksi, mutta lisää pluspisteitä ropisee, jos osaat niiden lisäksi ruotsia tai muita pohjoismaisia kieliä. Sujuva suomenkieli on ehdoton vaatimus tehtävään.

Välttämättömiä osaamisalueita työarjessa pärjäämiseksi ovat:  

  • Hakukonemarkkinointi (PPC ja SEO) 
  • Paid Social (mm. FB ja LinkedIn)  
  • Web-Analytiikka (Google Analytics ja GTM) 

Tärkeintä meille kuitenkin on kyky ja halu oppia. Pystymme nimittäin kouluttamaan ja tukemaan sinua urallasi.

Seuraavien osa-alueiden ymmärtäminen vähintään yleisellä tasolla on plussaa: 

  • Tagien hallinta (GTM) 
  • Konversio-optimointi
  • Ohjelmallinen ostaminen 
  • Markkinoinnin automaatio  
  • Koodin ymmärrys ja tuottaminen (javascript, html, CSS) 
  • Hyvät sisällöntuotantotaidot

Me 

Meitä on Solteqissa 600 asiantuntijaa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja vieläpä ehkä innostuit tehtävästä sekä meistä, ilmoita se alla olevan hakulinkin kautta heti! 

Hakuaika päättyy 28.2.2021. Älä kuitenkaan turhaan odottele viimeistä hakupäivää, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.  

 

Lisätietoja: 

Digimarkkinointitiimin vetäjä Juha Vuohelainen p. 040 580 2603 (arkisin 8:00 – 9:00 välisenä aikana sekä mahdollisuuksien mukaan 16.00-17.00 välillä) tai etunimi.sukunimi@solteq.com.