(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin ja pelialan kouluttaja
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa? 

Haemme nyt monipuolista digitaalisen markkinoinnin, markkinointiviestinnän sekä pelialan osaajaa kouluttajaksi mm. Media-alan ammattitutkinnon ja Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon opetustehtäviin. Tehtävään kuuluu opetustehtävien lisäksi Media-alan ammattitutkinnon tuotteistamiseen liittyviä kehitystehtäviä sekä opiskelijoiden oppimisen ohjaamista ja vastuuopettajana toimimista. Työsuhde on määräaikainen.   

Keskeiset työtehtävät 

Tunnet laajasti digitaalisen markkinoinnin kenttää ja olet työskennellyt alalla. Sinulla on mahdollisesti erityisosaamista pelialalta. Osaat ja haluat työskennellä sekä ryhmässä että itsenäisesti. Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan koulutus- ja valmennustilaisuuksia erilaisille kohderyhmille. Työhösi liittyy mm. opiskelijavalintoja, opiskelijoiden henkilökohtaistamista sekä osaamisesi mukaisten teemojen kouluttamista.  Osaat toimia asiakasrajapinnassa ja pystyt myös itse ohjaamaan ja kouluttamaan aikuisopiskelijoita. Olet myös kiinnostunut erilaisista kehitystehtävistä, sillä yksi keskeisimmistä tehtävistäsi on Media-alan ammattitutkinnon tuotteistaminen.  

Tällaista osaamista ja työkokemusta arvostamme  

Edellytämme valittavalta henkilöltä hyvää osaamista erityisesti verkkokaupasta ja digimarkkinoinnista. Toivomme myös monipuolista media-alan perustaitojen osaamista mm. sosiaalisen median, verkkoteknologioiden (WordPress), tulosten mittaaminen ja analytiikka (mm. Google Analytics) sekä sähköpostimarkkinointi ja hakukoneoptimointi sekä digitaalinen markkinointi. Lisäksi katsomme eduksi, jos hakijoilla on jotain kokemusta pelialasta, pelien graafisesta suunnittelusta sekä ohjelmointiosaamista.  

Toivomme hakijalta aikaisempaa opetus- tai ohjauskokemusta sekä ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä valmentavaa työotetta. Arvostamme aktiivista vuorovaikutusta opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa sekä kokemusta digitaalisesta opetuksista (etäopetus, verkkomateriaalin tuottaminen).  

Hakijalla tulee olla: 

  • vähintään AMK-tasoinen tutkinto 

  • erinomaiset vuorovaikutustaidot 

  • asiakaspalveluasennetta ja ratkaisukeskeinen työtapa 

  • työkokemusta alan työtehtävistä (esimerkiksi verkkoviestinnän parissa) 

  • hyviä työelämäyhteyksiä ja verkostoja  

  • kokemusta työpaikalla tapahtuvista näytöistä ja arvioinneista  

  • kokemusta verkkokoulutusympäristöstä esim. Moodle  

  • kykyä tuottaa laadukasta opetusmateriaalia  

  • kokemusta projektien vetämisestä  

  • Microsoft O365-ympäristössä toimimisesta 

Lisäksi edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutos 1150/2017) mukaisen kelpoisuuden. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. 

Työsuhde on kokoaikainen, määräaikainen 1.11.2020 -31.12.2023. Noudatamme Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta.   

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi mutta myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!