(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tehtäviin!
Useita työnantajia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Päivitä digiosaaminen ja työllisty markkinoinnin ja myynnin tehtäviin!

TalentGaten F.E.C-koulutus Sinulle, joka olet työnhaussa ja tähtäät monipuolisiin markkinoinnin tai myynnin tehtäviin digitaalisella painotuksella.

Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C on Uudenmaan ELY-keskusten hankkima työvoimakoulutus, joka on tarkoitettu Uudenmaan alueen työnhakijoille. Tämän noin 6 kuukautta kestävän F.E.C-koulutuksen aikana perehdyt ja toimit sopivassa yrityksessä (n. 98 pv) ja osallistut TalentGaten koulutuskokonaisuuteen (n. 22 pv). TalentGaten F.E.C-koulutuksen tavoitteena on työpaikka.

Kenelle?

Koulutus soveltuu kaupallisen tai teknillisen korkeakoulututkinnon suorittaneille sekä alempia tutkintoja suorittaneille työkokemuksen kautta pätevöityneille työnhakijoille. Koulutuksen kautta TalentGaten asiakasyritykset (start-upeista suuriin pörssiyhtiöihin) hakevat itselleen sopivaa henkilöä kehittymään erilaisiin tehtäviin, liiketoiminnan avustavalle, asiantuntija- tai päällikkötasolle. Koulutuksen käytyäsi voit lähtötasostasi riippuen työskennellä käytännön digimarkkinoinnin tehtävissä, johtaa yrityksen markkinointia alihankintaverkostoa hyödyntäen tai kasvattaa myyntiä digimarkkinoinnin ja sosiaalisen myynnin keinoja käyttäen.

Koulutukseen sisältyy 22 päivän täydennyskoulutus

TalentGate tuottaa koulutuksen yhteistyössä alan asiantuntijatahojen kanssa. Koulutuksen (lähi- ja etäjaksot) teemoja ovat:

 • Digitaalinen markkinointi yrityksen liiketoiminnassa
  • Strateginen markkinointi ja brändäys, digimarkkinoinnin trendit
  • Somekanavat (Facebook, Instagram, LinkedIn) yrityksen käytössä (ylläpito, mainonta ja sisällöntuotanto)
  • Mainonta Google Ads työkalulla, verkkonäkyvyyden kasvattaminen hakukoneoptimoinnilla (SEO), ja kävijäseuranta Google Analyticsillä
  • Markkinoinnin juridiikka
 • Digitaalinen myynti ja asiakaskokemus yrityksen liiketoiminnassa
  • Palvelumuotoilu; palveluprosessit ja -konseptit, palvelukanavat ja niiden kehittäminen
  • Social Selling; vaikuttava viestintä ja verkoston voima
  • Moderni myyntityö; LinkedIn-opit myyjälle, blogit ja webinaarit myynnin tukena
  • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen myynnissä (Hubspot-työpaja)
  • Sähköpostimarkkinointi lisämyynnin välineenä (MailChimp-työpaja)
 • Työelämätaidot
  • Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen
  • Ura- ja työnhakuvalmennus

Koulutukset toteutetaan TalentGaten koulutustiloissa Helsingissä (Ruoholahti).

Hakeminen & sopivan yrityspaikan löytäminen

Valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana, tee hakemus TE-palvelut.fi -sivujen kautta pikaisesti (koulutusnumero 685570) tai viimeistään 22.5.2019. Täytäthän tietosi myös TalentGaten järjestelmään (jota kautta esittelemme profiilisi potentiaalisille työnantajille).

Esivalinta TE-toimistossa tehdään hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella – kerro minkälaista osaamista sinulla on tarjota tällä hetkellä. Koulutuksessa voit aloittaa sopivan yhteistyöyrityksen tai -organisaation löydyttyä 27.5.2019 alkaen. Osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudellasi. Tarkista etuutesi taso työhallinnosta (TE-toimisto) tai edun maksajalta (kassa, jonka jäsen mahdollisesti olet).

TalentGate esittelee profiilisi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen TalentGaten F.E.C-koulutukseen edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, tämä voi löytyä joko TalentGaten yritysverkostosta tai vaihtoehtoisesti omien toimiesi kautta yhteistyössä TalentGaten kanssa.

Lisätietoa

Kysy lisätietoa TalentGatesta! 

Asiakaspalvelu: 010 231 6922 tai chat-palvelu osoitteessa http://www.talentgate.fi