(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin erityisasiantuntija - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme digitaalisen markkinoinnin erityisasiantuntijaa markkinointiviestinnän palvelutuotantoon. Työsuhde on vuoden mittainen määräaikaisuus ja työ alkaa lokakuun puolivälistä.

Tehtäviin kuuluu:

 • monikanavaisten kampanjoiden ja kokonaisuuksien suunnittelu, toteutusten koordinointi sekä vastuu kampanjabudjeteista
 • alihankkijaverkoston ja oman tuotantotiimin töiden koordinointi
 • palvelutuotannon roadmapin ja julkaisukalenterin ylläpitäminen
 • yksiköiden tarpeiden priorisointi sekä niiden jalostaminen edelleen viestinnän ja markkinoinnin tavoitteiksi
 • eri yksiköiden asiantuntijoiden fasilitointi ja sparraus viestintä- ja markkinointiasioissa
 • yksiköiltä tulevan palautteen kokoaminen ja analysointi sekä osallistuminen kehitystoimenpiteiden toteuttamisessa
Roolissasi tuet asiantuntijoita asiakasymmärryksen kehittämisessä ja asiakaskokemuksen jatkuvassa parantamisessa. Olet avainroolissa markkinoinnin ja viestinnän muutoksen jalkauttamisessa läpi organisaation. Osallistut tarpeen mukaan myös viestinnän ja markkinoinnin muihin kehittämisprojekteihin. Tehtävä sisältää matkustamista kotimaassa 2-3 päivää kuukaudessa.

Toivomme, että:

 • sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto (markkinointi)
 • omaat liiketoimintalähtöisen, asiakaskeskeisen ajattelutavan ja can do -asenteen
 • olet oma-aloitteinen, huolellinen, pitkäjänteinen sekä analyyttinen
 • olet taitava projektien vetäjä ja pidät tiimityöskentelystä
 • viihdyt vuorovaikutustilanteissa ja sinulla on halu onnistua työssäsi
 • hallitset digitaalisen markkinoinnin työkaluista mm. Hubspot, Google Analytics, Adwords sekä sosiaalisen median julkaisu- ja mainontatyökalut sekä mediaseurantatyökalut
Edellytämme, että sinulla on hyvä kokonaiskäsitys digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista ja markkinoinnin automaatiosta, kokemusta sisältö- tai inbound-markkinoinnista sekä markkinointiviestinnän mittaamisesta. Hallitset hyvin eri kanavien erityispiirteet ja digitaalisen median roolin ostopolkujen rakentamisessa ja asiakashankinnassa. Ymmärrät, kuinka digitaalisessa ympäristössä luodaan brändimielikuvaa ja rakennetaan mieleenpainuvia asiakaskohtaamisia. Ilahdumme erityisesti tuotelanseerauksiin liittyvistä näytöistäsi sekä kokemuksesta verkkokaupoista ja ohjelmallisesta ostamisesta. Työ edellyttää jatkuvaa vuorovaikutusta eri yksiköiden avainhenkilöiden, alihankkijaverkoston sekä viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä vaaditaan hyviä neuvottelutaitoja sekä kykyä sovittaa toteutukset käytettävissä oleviin resursseihin.

Tarjoamme sinulle:

mielenkiintoisen työtehtävän, missä pääset mukaan toteuttamaan uudistettavaa toimintamallia ja edistämään modernin markkinointiviestinnän tavoitteellista hyödyntämistä. Työarkea sujuvoittavat joustavat työajat ja osittainen etätyömahdollisuus.
Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 22.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 16.9. klo 10-11 ja 19.9. klo 13-14 välisenä aikana.