(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntja - Helsinki
Suomalaisen Työn Liitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021
Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, joka toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä eli Avainlippu-merkkiä, Design from Finland -merkkiä sekä Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. www.suomalainentyo.fi.

Suomalaisen työn arvostus on nyt kovassa nousussa ja Suomalaisen Työn Liitto vahvassa kasvussa. Etsimme uuden strategiamme mukaisesti digiosaamisemme vahvistamiseksi aktiivista ja itseohjautuvaa

DIGITAALISEN MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA.

Tehtävässäsi vastaat 

yhdessä kollegoidesi kanssa Suomalaisen Työn Liiton digimarkkinointistrategian toteuttamisesta. Suunnittelet ja tuotat sisältöjä ensisijaisesti digitaalisen median kanaviin ja vastaat sisältöjen mainostamisesta. Seuraat markkinointitoimenpiteiden vaikuttavuutta markkinointianalytiikan avulla ja ohjaat aktiivisesti toimenpiteitä sen mukaisesti. Lisäksi toivomme sinulta osaamista ja kiinnostusta ohjelmallisesta ostamisesta ja markkinoinnin automaation kehittämisestä.

Olet hankkinut jo kannuksesi monipuolisissa digitaalisen markkinoinnin tehtävissä. Osaat luoda kiinnostavaa sisältöä ja tuoda brändejämme innovatiivisesti esille. Sinulla on myös kokemusta niin kuvankäsittelystä ja tekstisisällön tuottamisesta kuin myös markkinointianalytiikan hyödyntämisestä. Työotteeltasi olet ennen kaikkea oma-aloitteinen, näkemyksellinen sekä innostunut. 

Odotamme sinulta

  • osaamista somemainonnasta, analytiikasta ja raportoinnista.
  • kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamista
  • sisällönhallinnan työkalujen tuntemusta (Word Press)
  • erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista, ruotsin kielen osaaminen plussaa

Toivomme sinulta

  • markkinoinnin automaation tuntemusta
  • kokemusta muista digitaalisen markkinoinnin osa-alueista kuten hakukonemarkkinoinnista ja ohjelmallisesta ostamisesta

Tarjoamme sinulle

Mikäli koet kiinnostusta työskennellä suomalaisen työn hyväksi ja innostut digitaalisen toimintaympäristön mahdollisuuksista ja kehittämisestä, tarjoamme Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän arvostettujen brändien ja alansa parhaiden osaajien porukassa. Tässä monipuolisessa tehtävässä olet tärkeä osa pientä mutta sitäkin asiantuntevampaa tiimiä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja pakettiin kuuluu laajan työterveyshuollon lisäksi virike- ja lounasedut.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 28.1.2021 osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelutyökalua hyödyntäen, joten seuraathan sähköpostiasi haastattelukutsun varalta.

Hakuprosessista vastaa Eilakaislalla seniorkonsultti Minna Kauhanen. Minnan tavoitat parhaiten pe 22.1 klo 14-15 tai ma 25.1. klo 9-11. mahdollisia lisäkysymyksiä varten numerosta 030 6090 204 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi