DIGITAALISEN MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA
Novita Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme henkilöä, jolla on osaamista markkinointianalytiikasta, hakukoneoptimoinnista ja markkinoinnin automaatiosta kehittämään digiliiketoimintaa.

Novitan digitiimi hakee digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa tuomaan näkemystä ja vahvaa osaamista datan käsittelystä, markkinointianalytiikasta, hakukone- ja konversio-optimoinnista ja markkinoinnin automaatiosta. Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan tavoitteena on kehittää verkkokaupan ja eri sivustojen datapohjaista markkinointia, lisätä kävijämääriä ja sitouttaa kävijöitä Novitan eri kanaviin. Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija pääsee etulinjaan rakentamaan arvostetun, kansainvälisen brändin digitaalista liiketoimintaa.

Tehtävät ja vastuualueet:

  • Toimia verkkopalvelupäällikön työparina digitiimissä
  • Novitan verkkopalvelun ja verkkokaupan hakukoneoptimointi
  • Hakukonemainonnan kehittäminen ja ylläpito
  • Markkinoinnin automaatioiden kehittäminen ja ylläpito
  • Analytiikan tehokas hyödyntäminen digitaalisessa liiketoiminnassa; toimenpiteiden tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden analysointi ja raportointi
  • Novitan verkkopalvelun käyttökokemuksen kehittäminen

Tehtävä sopii analyyttiselle ja näkemykselliselle henkilölle, jolla on tarvittavaa teknistä osaamista (mm. Google-työkalut; Magento tai muu verkkokauppa-alusta; markkinoinnin automaation työkalut). Arvostamme kielitaitoa, sillä Novita palvelee asiakkaitaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Haluaisitko liittyä Novitan tavoitteelliseen ja asiakasläheiseen tiimiin luomaan uutta digitaalista historiaa? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi 7.3. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisäkysymyksiin vastaa Mercuri Urvalin konsultti Eveliina Sainio, puh. 040 637 0889 (eveliina.sainio(@)mercuriurval.com).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot