(Poistunut julkaisusta)

DIGITAALISEN MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme Asiakkuudet -yksikköömme 

DIGITAALISEN MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA

Päätehtäväsi on tukea Asiakkuudet -yksikön markkinointia ja myyntiä omalla vastuualueellasi. Suunnittelet sekä toteutat sisältöjä ja kampanjoita sähköisiin medioihin yhdessä konsernin markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Vastaat tuotebrändien ilmeestä ja niiden mukaisten materiaalien tuottamisesta eri medioihin ja tapahtumiin. Seuraat markkinoinnin tehokkuutta ja varmistat, että saamme siitä irti parhaan mahdollisen hyödyn. 

Haluamme palkata sinut talomme digitaalisen markkinoinnin ykkösosaajaksi! Toivomme, että tuot mukanasi käytännön kokemusta yhdistettynä ajantasaiseen ja tulevaisuuteen peilaavaan näkemykseen digitaalisen markkinoinnin vaikutuskeinoista. Arvostamme jatkuvaa oman ammattitaidon ylläpitoa ja kehittämistä. Tehtävässä menestyminen vaatii itseohjautuvuutta ja oman vastuualueen rautaista hallintaa. Toisaalta modernin monikanavaisen myynnin ja markkinoinnin onnistuminen varmistetaan parhaiten tiiviillä yhteistyöllä yli organisaatiorajojen. Ratkaisukeskeisyys, kyllä onnistuu! -asenne ja heittäytymiskyky auttavat paitsi tehtävän taklaamisessa myös tiimiimme solahtamisessa.

Tässä tehtävässä pääset käyttämään luovuuttasi ja visuaalista näkemystäsi, mutta pääpaino työssä on kuitenkin käytännön tekemisessä, usein tiukkojenkin aikataulujen paineissa. Aikataulujen taklaamisessa hyvä priorisointikyky, näppärä kuvankäsittelytaito, sujuva tekstituotto ja selkeä viestintätyyli ovat avainasemassa. Olethan myös jo ennalta sujut hakukonemarkkinoinnin ja keskeisten sähköisten medioiden algoritmien kanssa! Arvostamme myös Salesforce -osaamista ja haluasi jakaa oppimaasi koko organisaatiollemme. Työyhteisökielemme on suomi, mutta englannin kielen osaaminen on välttämätöntä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän erinomaisessa työyhteisössä. Asiakkuudet -yksikössä työskentelee lähes 30 ammattilaista myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen parissa. Porukka on tiivis ja meillä on hyvä meininki. Olemme ylpeitä osaamisestamme, mutta myös uteliaita oppimaan sinulta lisää. Meitä saa siis haastaa! Tervetuloa kehittymään osaavassa ympäristössä, vakavaraisen yrityksemme palveluksessa. 

Innostuitko? Hae tehtävää 20.9.2020 mennessä oheisesta linkistä. Asiakkuusjohtaja Mikko Erma kertoo mielellään lisätietoja tehtävästä (puh. 0500 748 699). Hakuprosessin etenemisestä voit kysyä rekrytointikonsultti Kaisa-Maria Kokkoselta (puh. 044 588 6109).