Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Infocare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Oletko teknologiaorientoitunut tekijä, jonka sydän sykkii myös sisällöntuotannolle? Koetko omaavasi ”start up mindsetin” ja sinulla on kiinnostusta kasvuhakkerointiin?

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle luovaa, oma-aloitteista ja rohkeaa Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa aluksi 6kk määräaikaiseen työsuhteeseen. Jatko tehtävässä on mahdollinen.

Tehtävä lyhyesti

Tehtävässä kehität markkinoinnillisia digitaalisia toteutuksia ja yrityksen arkkitehtuuria b2b- ja b2c-kontaktointiin sekä kontaktien palvelemiseen. Vastaat yrityksen nettisivujen ja sosiaalisen median eri kanavien teknisestä suunnittelusta ja kehittämisestä kohderyhmiä palvelevammaksi. Tulet myös rakentamaan analytiikan palvelualustan jatkuvaksi kehittämiseksi.

Kun teknologinen ”kivijalka” on nykyistä tukevampi, työtehtäviin kuuluvat sisällön uudelleen muotoilua, kokoamista sekä uuden tuottamista. Kehität työnantajamielikuvaa ja konkretisoit InfoCaren asiantuntijuutta blogin, asiakastarinoiden sekä uratarinoiden avulla. Sosiaalisen median sekä nettisivujen päivittäminen on osa työnkuvaasi.

Näitä taitoja ja ominaisuuksia edellytämme sinulta:

  • Vahvaa digitaalista osaamista ja ymmärrystä
  • Kokemusta markkinoinnin automaatiosta
  • Hakukoneoptimoinnin ja markkinointiautomaatiojärjestelmien osaaminen
  • Monimuotoiset kirjallisen ilmaisun taidot
  • Kokemusta sosiaalisen median ja nettisivujen päivittämisestä
  • Näyttöjä analytiikkatyökaluista sekä niiden hallinnasta ja tuloksen kasvattamisesta niiden avulla
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään kolmen vuoden kokemus tuloksellisesta digitaalisesta markkinoinnista sekä näyttöä ja työkokemusta web- ja markkinointiteknologioista
  • Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Graafisen suunnittelun osaaminen on plussaa

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen merkityksellisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Tehtävä on ”hands on” -tyyppinen, jossa on mahdollisuus kehittää liiketoimintaa ja kehittyä myös itse sen mukana. Työssä tukenasi ovat mukavat sekä osaavat kollegat ja tulet tekemään heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä. Tehtävä on kokopäiväinen, jossa sinulla on joustava työaika ja etätyömahdollisuus. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla.

Mitä odotamme

Olet toimeen tarttuva, utelias, itseohjautuva, luova ja analyyttinen persoona sekä nautit yhteistyöstä kollegoiden kanssa. Olet myös kehitysorientoitunut ja sinulla on intoa sekä motivaatiota rakentaa uutta. Kokonaisuuksien hallinta, järjestelmällisyys sekä ”kädet savessa” -työskentely on sinulle luontaista.

Hallitset markkinointi- ja internet-teknologiat ja olet tekniikasta kiinnostunut ”markkinointi-insinööri”. Sinulla on kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä digitaalisten kanavien sekä nettisivujen tuloksellisesta kehittämisestä. Analytiikka ja sen möyhintä on osa työ-DNA:tasi. Olet hyvä ja tarkka sisällöntuottaja, saat yleisön pysähtymään ja kiinnostumaan. Ymmärrät aktiivisen markkinoinnin merkityksen liiketoiminnan kasvuun ja olet nopea toimimaan erilaisten päivittäisten tarpeiden mukaan.

Hae tehtävään

Mikäli olet etsimämme digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, laita meille hakemuksesi, CV:si ja referenssisi mahdollisimman pian. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa ja valittu henkilö työllistyy Barona Luovalle. Työ itsessään tapahtuu InfoCaren tiloissa. Määräaikaisen työn päätyttyä työsuhteen jatko on mahdollinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lonka, puh. 050 534 7909 tai tiina.lonka@barona.fi. Soittoaika ma 7.9., pe 11.9. ja ke 16.9. klo 13.00–14.00 välisenä aikana. Jätäthän hakemuksesi 20.9.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot