(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Solteq Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Etsimme digimarkkinoinnin asiantuntijaa Vantaan Aviapoliksen tai Jyväskylän keskustan toimipisteeseen. Voit olla tasoltasi juniori tai kokeneempi, mutta toivomme, että asiakastyö sekä alan yleisimmät työkalut ovat sinulle jo hivenen tuttuja.  

Työ  

Tulet suunnittelemaan ja tekemään digitaalista mainontaa osana digimarkkinoinnin tiimiä. Tavoitteenasi on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnassa ja samalla toki haluat kasvaa alan ammattilaisena. 

Pääset haastamaan itseäsi erilaisten verkkopalveluiden ja verkkokauppojen, kuten Magenton & Commercen parissa. Useiden kanavien hallinta, tekninen osaaminen, vuorovaikutustaidot sekä liiketoimintaymmärrys auttavat työssä menestymiseen. 

Työpäiväsi koostuvat digimarkkinoinnin toteuttavasta työstä ja asiakastapaamisista. Meillä on etätyöskentelyyn mahdollisuus ja työnteon osalta olemme muutenkin joustavia. Pääasia on, että kannat vastuusi ja työskentelysi toimii!

Sinä 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla palava halu onnistua ja työskennellä digimarkkinoinnin parissa! Ehdottoman suotavaa on myös kokemus maksullisesta mainonnasta, kuten hakusana-, some- tai display-mainonnasta. Verkkoanalytiikan ja Google Analyticsin perustason ymmärrys on hyvä olla myös hallussa. 

Valinnassa arvostetaan erityisesti vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta asiakas- ja myyntityöstä. Koska työskentelemme yhdessä ja olemme paljon asiakkailla, täytyy asenteesi olla hyvin positiivinen ja työskentelyn ratkaisukeskeistä. Työ edellyttää esiintymisvarmuutta ja -halua, joten jos mahanpohjassa vähän kutkuttaa niin sen parempi!

Kommunikoimme suomeksi ja englanniksi, mutta lisää pluspisteitä ropisee, jos osaat niiden lisäksi ruotsia tai muita pohjoismaisia kieliä. 

Välttämättömiä osaamisalueita työarjessa pärjäämiseksi ovat:  

  • Hakukonemarkkinointi (PPC ja SEO) 
  • Paid Social (mm. FB ja LinkedIn)  
  • Web-Analytiikka (Google Analytics) 

Tärkeintä meille kuitenkin on kyky ja halu oppia. Pystymme nimittäin kouluttamaan ja tukemaan sinua urallasi.

Seuraavien osa-alueiden ymmärtäminen vähintään yleisellä tasolla on plussaa: 

  • Konversio-optimointi
  • Ohjelmallinen ostaminen 
  • Markkinoinnin automaatio  
  • Tagien hallinta (GTM) 
  • Koodin lukutaito (javascript, html, CSS) 
  • Taito tuottaa hyvää sisältöä

Me 

Meitä on Solteqissa yli 550 asiantuntijaa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja vieläpä ehkä innostuit tehtävästä sekä meistä, ilmoita se alla olevan hakulinkin kautta heti! 

Hakuaika päättyy 15.12.2019. Älä kuitenkaan turhaan odottele viimeistä hakupäivää, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.