(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUMISEN LIIKETOIMINNAN MARKKINOINTITIIMIIN

DIGITAALISEN MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA 

HELSINKI

YIT:n asumisen markkinoinnissa työskentelee tiimi ammattilaisia, joiden tehtävänä on varmistaa, että yhä useampi kotia etsivä asiakas päätyy tyytyväisenä asumaan uuteen YIT Kotiin. Työskentelemme tiiviisti myynnin kanssa yhteistyössä ja kehitämme modernin markkinoinnin keinoja yhdessä kumppaneidemme kanssa. 

Meillä työskennellessäsi pääset kokeilemaan mielenkiintoisia, uusia markkinoinnin keinoja ja uudistamaan markkinointiamme. Saat työhösi apuja mukavilta ja innostuneilta työkavereilta. Työssä on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työskentelytapoihin.

Innostutko digitaalisen markkinoinnin monipuolisista mahdollisuuksista? Kiinnostaako sinua päästä hyviin tuloksiin kasvumarkkinoinnin keinoin? Etsimme tiimiimme dataorientoitunutta digimarkkinoinnin asiantuntijaa, joka on kerännyt jo jonkin verran työkokemusta digimarkkinoinnin keinoista ja datan hyödyntämisestä – ja haluaa kehittyä entisestään tällä alueella. 

Tehtävä on mielenkiintoinen yhdistelmä käytäntöä ja kehittämistä. Pääset optimoimaan ja toteuttamaan digitaalista markkinointia kanavissamme – ja lisäksi voit hypätä mukaan mielenkiintoiseen markkinoinnin muutostyöhön, jossa sinullakin on tärkeä rooli kehitystyöhön osallistuvana asiantuntijana. Tärkeitä työkavereita sinulle löytyy myyntiyksiköistämme, kehitysverkostostamme, markkinoinnin tiimistä sekä kumppaneistamme. 

Tulisiko sinusta työkaverimme?

Sinulla on liiketoimintaymmärrystä ja halua vauhdittaa myyntiä modernin markkinoinnin keinoin. Verkkosivujen kehittäminen ja ylläpitäminen on tärkeä osa työtäsi ja sinulla on sivuston toimivuuden parantamiseen hyviä keinoja. Hyödynnät teknologioita työssäsi ja analytiikka ja mittaaminen ovat sinulle tuttu juttu. Sinulla on näkemystä toimivasta markkinoinnista ja tunnet eri kanavien piirteet. 

Sinulla on 

  • Tuloshakuinen ja innostunut ote markkinoinnin kehittämiseen, mittaamiseen ja optimointiin. 
  • Kokemusta kumppaneiden ohjaamisesta ja yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa sekä projektinhallintataitoja. 
  • Teknologioiden, kuten esimerkiksi GA:n, SiteImproven, Episerverin ja Hotjarin, käyttö on sinulle tuttua ja mielekästä. Omaksut mielellään uusia työvälineitä tarpeen vaatiessa.
  • Kokemusta verkkosivujen ylläpitämisestä ja markkinoinnin automaatiosta (esimerkiksi hoitomallien rakentamisesta ja personoinnista), sekä konversio-optimoinnista ja markkinoinnin testaamisesta eri kanavissa. 
  • Kiinnostusta asumisen toimialaa kohtaan.
  • Tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto. 
  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 2-3 vuotta.

Työskentelemme kansainvälisessä työyhteisössä, joten kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Heräsikö mielenkiintosi? Niina Pakkala antaa tehtävästä mielellään lisätietoja! Varmimmin tavoitat Niinan ma 2.9. klo 9-10 ja ke 4.9. klo 11-12, puh. 050 3620400.

HAE TEHTÄVÄÄN 15.9.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!