(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Ponsse Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme globaaliin markkinoinnin tiimiimme

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa

Etsimme joukkoomme aktiivista digitaalisen markkinoinnin ammattilaista sijaintinaan joko Vieremä, Kuopio tai Tampere. Vastuullasi on toteuttaa ja suunnitella Ponssen digitaalista markkinointia globaalisti. Kehität digimarkkinoinnin prosesseja, hyödynnät asiakastietoa sekä suunnittelet ja toteutat yhdessä verkostomme kanssa digimarkkinoinnin kampanjoita. Työkalujasi ovat mm. sosiaalinen media, CRM, markkinoinnin automaatio sekä verkkosivustomme verkkokauppoineen. Osallistut myös muihin markkinoinnin tehtäviin, kuten tapahtumiin ja asiakasvierailuihin. Sinulla on selkeä itsenäinen vastuualue, mutta teet tiivistä yhteistyötä markkinoinnin tiimin, tytäryhtiö- ja jälleenmyyjäverkoston sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Omaat osaamista digitaalisen markkinoinnin tehtävistä
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
  • Olet täsmällinen ja osaat organisoida oman työsi tehokkaasti
  • Hahmotat kokonaisuuksia ja työskentelet kehityslähtöisesti
  • Omaat hyvän englannin kielen taidon
  • Sinusta löytyy palveluhenkisyyttä sekä joustavaa ja itsenäistä työskentelyotetta

Sovellut tehtävään, jos olet tottunut työskentelemään myynnin ja markkinoinnin parissa. Työssäsi sinulla on hyvä näköalapaikka kansainvälisille markkinoille sekä mahdollisuus kehittyä ja kehittää Ponssesta digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä alallaan. Arvostamme digitaalisen markkinoinnin osaamista, alan koulutusta sekä hyvää asennetta.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla. Raportoit tehtävässäsi markkinointipäällikölle. 

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Juha-Matti Raatikainen, juha-matti.raatikainen@ponsse.com, tai puh. 040 482 8166.

Hae tehtävää viimeistään 31.1.2019.