(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Oletko sinä etsimämme digitaalisen markkinoinnin ammattilainen tai tuleva sellainen? Ovatko automaatio, personointi ja markkinoinnin tehokkuuden parantaminen testien ja tulosten kautta sinulle luonnollisia tapoja toimia?

Sanoman Kuluttajamyynti ja asiakkuudet -yksikkö on kovassa transformaatiovaiheessa. Panostamme vahvasti digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakasviestinnän kehitykseen, joten sinulla on juuri nyt mahdollisuus liittyä kovaan tulevaisuuden tekijöiden joukkoon. Haemme kuuden kuukauden määrä- ja kokoaikaiseen työsuhteeseen vahvaa datalähtöisen digitaalisen markkinoinnin osaajaa.

Vastuullasi on

Sanoman kuluttajatuotteiden digitaalinen markkinointi ja myynti sekä niiden kehittäminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Kanavina ovat ohjelmallinen ostaminen, sosiaalinen media ja omat sivustot sekä mahdollisesti muita kanavia osaamisesi mukaan. Tehtäviisi kuuluu markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen, mittaaminen, testaaminen ja viestinnän tehokkuuden jatkuva parantaminen tuloksiin perustuen.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta digitaalisesta markkinoinnista
  • Hyvää osaamista digitaalisen markkinoinnin työkaluista, kuten Adform, Facebook, Smartly ja AdWords
  • Kokemusta webanalytiikan työkaluista, kuten Google Analytics
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Tuloshakuista asennetta ja halua oppia uutta

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden työskennellä rennossa ja vahvasti kehittyvässä tiimissä. Pääset työskentelemään monien hienojen brändien kanssa ja Sanoman usean alan huippuasiantuntijat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden ja tuen kehittyä työssäsi. Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut.  Toimipisteesi sijaitsee loistavien yhteyksien päässä Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake viimeistään 25.10.2018. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Online Sales, Tommi Malmivaara 17.10. klo 12–13, p. 050 595 6291 tai tommi.malmivaara@sanoma.com.