(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme nyt eloisaan tiimiimme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Viestintä- ja markkinointitiimimme tukee yrityksemme liiketoimintaa, brändiä ja yrityskulttuuria sisäisen ja ulkoisen yritys- ja markkinointiviestinnän avulla.

Tehtävässäsi kehität ja toteutat digimarkkinointiamme tukeaksesi niin digitaalista asiakaskokemusta, myyntiä kuin brändiämme. Kehität digitaalista jalanjälkeämme, sivustojamme, hakukone- ja somenäkyvyyttämme sekä sisältöjen konversioastetta. Olet mukana kehittämässä inbound-markkinointia ja toteuttamassa digitaalisia kampanjoita, ja ideoit mielelläsi uudenlaisia keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Mittaat tuloksia ja hyödynnät dataa ja analytiikkaa toiminnan kehittämiseksi. Kuuntelet bisneksen tarpeita ja esität ratkaisuja niihin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kokemusta tuloksellisesta digi- ja inbound-markkinoinnista.
  • Muutaman vuoden työkokemusta digiviestinnän/-markkinoinnin tehtävistä suuressa tai keskisuuressa yrityksessä.
  • Markkinointiteknologioiden tuntemusta ja kokemusta markkinoinnin automaatiojärjestelmästä (HubSpot-kokemus katsotaan eduksi).
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Lisäksi toivomme, että olet varustettu palveluhenkisellä ja positiivisella energialla ja can do -asenteella. Sinulla on hihat vahvasti käärittynä ja näkemyksiä sekä kiinnostusta digimarkkinoinnin kehittämiseen.

Miksi tulisit tiimiimme?

Tehtäväsi liiketoiminnan tukena on tärkeä ja sitä arvostetaan. Saat vastuuta ja vapautta, loistavat tiimikaverit ja tukea työhösi niin omalta tiimiltäsi kuin globaalilta PwC-ketjulta. Tiimissämme nauru on herkässä ja yrityksemme arvoista erityisesti Välitä ja Tee yhteistyötä näkyvät arjessa. PwC tarjoaa sinulle myös erinomaiset työsuhde-edut esimerkiksi työterveydenhuoltoon liittyen.

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 27.5.2018.

Katso brändi- ja viestintäjohtaja Kaisan videotervehdys tästä ja liitä myös hakemukseesi linkki videoon, jolla kerrot lyhyesti, miksi olisit paras osaaja tiimiimme. Voit toteuttaa videon haluamallasi työkalulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Heikkinen pe 11.5. klo 9.30–10.30 tai ke 16.5. klo 10–11, puh. 020 787 7906.