(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Wihuri Oy Aarnio
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018Työn kuvaus:
 
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.
 
Etsimme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme.
 
Hakemallamme henkilöllä on kokemusta kaupan alalta ja digitaalisista palveluista. Edellytämme sinulta käytännön SEO- ja SEM-kokemusta, kokemusta digitaalisen sisällön ja verkkopalvelujen kehittämisestä sekä digitaalisen markkinoinnin työvälineistä (esim. Facebook Business Manager). Arvostamme osaamista markkinointiautomaatiotyökaluista.
 
Sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot ja hyvä kirjallinen ilmaisu. Olet oma-aloitteinen, myynnillisesti innostunut ja aikaansaava. Sinulla on osaamista ja rohkeutta visioida, suunnitella ja toteuttaa.
 
Tehtävässä korostuu kyky johtaa omaa asiantuntijatyötä. Lisäksi sinulta odotetaan rohkeutta määrittää muutoksen suuntaa. Työtehtäviesi pääpaino on ideoida ja kehittää digitaalista markkinointia (mm. hakukonemainonta ja -optimointi, sosiaalisen median kanavat, laskeutumissivut) sekä tuottaa sisältöä.
 
Wihurin Metro-tukku tarjoaa sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Saat myös viihtyisän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut.
 
Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 26.08.2018 mennessä. Liitä mukaan cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Oona Sundvik, p. 040 634 1797.

Asiakkaan tehtävänimike:  Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik, 0406341797


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO