(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija & Digitaalisen markkinoinnin AD, Asiantuntijapalvelut, Osuuskauppa Keskimaa
OSUUSKAUPPA KESKIMAA

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Primary location:

JYVÄSKYLÄ

Etsimme asiantuntijajoukkomme vahvistuksiksi

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa

sekä Digitaalisen markkinoinnin AD:tä

Keskimaa on paikallinen monialayritys ja osa valtakunnallista S-ryhmää. Suuri koko, monipuolinen konsepti- ja brändiportfolio sekä digiratkaisujen jatkuva kehitys vaativat viestinnän- ja markkinoinnin ammattilaistemme osaamista sekä näkemystä jatkuvasti. Haluamme varmistaa osaamisemme digikehityksen eturintamassa ja tämän vuoksi haemme kahta kokenutta asiantuntijaa mainostiimiimme. Asiantuntijat tulevat toimimaan jatkuvassa yhteistyössä noin 100 sisäisen asiakkaamme sekä S-ryhmän SOK Median yhteyshenkilöiden kanssa (mm. digialustojen kehitykseen liittyen).

Edellytämme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijalta

 • Aiempaa kokemusta ja ymmärrystä luovan suunnittelun metodeista, mainosprojektien eri työvaiheista sekä tuloksellisista kampanjaratkaisuista

 • Aiempaa kokemusta eri digityökalujen käytöstä sekä ymmärrystä kehitys- sekä testausvaiheista (esim. maksutyökalut, botit)

 • Kykyä toteuttaa itsenäisesti sovittuja markkinointikampanjoita olemassa olevilla työkaluilla (mm. Adobe-ohjelmistot, Wordpress, Hootsuite tai muu vastaava somen dashboard, Google-ympäristö)

 • Kykyä ymmärtää suuren yrityksen digikanavien kokonaisuus ja havaita tarvittavat kehitysprojektit, sekä kykyä vastata niiden toimeenpanosta joko itse tai yhteistyökumppanin kanssa

 • Kykyä tulkita ja analysoida digimarkkinoinnin analytiikkaa ja tuottaa sen perusteella kehitysehdotuksia

 • Ymmärrystä digimarkkinoinnin ratkaisujen tuotos-panossuhteesta suhteessa tavoiteltuun yleisöön

Edellytämme digitaalisen markkinoinnin AD:ltä

 • Aiempaa kokemusta ja ymmärrystä luovan suunnittelun metodeista, mainosprojektien eri työvaiheista sekä tuloksellisista kampanjaratkaisuista

 • Aiempaa kokemusta taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käytöstä (mm. Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator)

 • Aiempaa kokemusta digimarkkinoinnin kampanjoiden itsenäisestä toteuttamisesta (esim. Hootsuite tai muu vastaava somen dashboard, Google-ympäristö)

 • Taitoa ideoida, ehdottaa ja toteuttaa materiaaliratkaisuja kampanjoihin ja kanaviin (mm. Facebook, Instagram, YouTube, online)

 • Taitoa hallita digimarkkinoinnin kanavakäyttöä ja tuottaa kehitysehdotuksia  

 • Valmiutta toimia Keskimaan sisäisen sometiimin koordinoijana ja käyttäjien tukena

 • Kykyä kirjoittaa konseptien mukaisia sisältöjä eri (digi)kanaviin (esim. www-sivut, somepostaukset)

Asiantuntijanäkemykseemme ja osaamiseemme luotetaan tässä talossa kuin kallioon. Tämän vuoksi odotamme tehtäviin valittavilta aloitteellista, itsenäistä ja systemaattista työotetta aina tiedonkeruusta oman työn suunnitteluun ja toteutukseen saakka. Lisäksi tehtävissä onnistuminen vaatii riittävää teknistä tuotannollista osaamista yllä mainituin työkaluin. Työ edellyttää myös valmiutta mukautua ja reagoida nopeisiinikin muutoksiin sekä tilauksiin, rohkeutta visioida ja kokeilla uusia työtapoja ja digiratkaisuja sekä halua ja paloa ylläpitää sekä kehittää aktiivisesti omaa ammattitaitoa.

Asiantuntijan tukena

Keski-Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana pystymme tarjoamaan sinulle ison talon koulutus- ja kehitysmahdollisuudet, modernit ja monipuoliset työkalut työsi tueksi ja väylän tavoittaa kohdeyleisösi yli 5 000 000 kertaa kuukaudessa. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvät työterveyspalvelut ja kattavat henkilöstöedut, kuten ostoetumme sekä ePassin monipuoliset liikunta- ja hyvinvointipalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. markkinointipäällikkö Pasi Seppälä, puhelimitse ti 22.12. klo 14-16; ti 5.1. klo 14-16 ja ti 12.1. klo 14-16. Lisäksi tavoitat Pasin sähköpostitse pasi.seppala@sok.fi tai LinkedInista viestillä.

Pyydämme sinua liittämään sähköiseen hakulomakkeeseen koosteen työnäytteistäsi / linkin portfolioosi.

Haethan tehtäviä viimeistään 14.1.2021. Voit valita hakulomakkeella kumpaako tehtävää haet, tai voit hakea halutessasi molempia.

Osuuskauppa Keskimaa on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa Keski-Suomessa. Keski-Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana pystymme tarjoamaan lukuisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia sekä valtakunnan kattavimmat ja monipuolisimmat henkilöstöedut. Meille on tärkeää palvella asiakasomistajiamme monipuolisesti, kehittää liiketoimintaamme pitkäjänteisesti, varmistaa henkilöstömme hyvinvointi ja kantaa yhteiskunnallista vastuuta omassa maakunnassamme.