(Poistunut julkaisusta)

DIGITAALISEN LIIKETOIMINNAN PÄÄLLIKKÖ
UROS LIVE -areena

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haemme digitaalisen liiketoiminnan huippuosaajaa rakentamaan areenan digitaalista ekosysteemiä yhdessä osaavien yhteistyökumppaneidemme kanssa!

Digitaalisen liiketoiminnan päällikkönä vastaat UROS LIVE -areenan ekosysteemin palvelusovelluksen kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Toimit koordinoijana ja projektipäällikkönä digitaalisessa liiketoiminnassa yhteistyössä kaikkien ekosysteemin kumppaneiden kanssa. Tehtäväsi on varmistaa areenan teknisen alustan ja palvelusovelluksen ensiluokkainen laatu ja uniikki asiakaskokemus. Lisäksi toimit myös kaikkien digitaalisten ratkaisujen ja mediapintojen vastuuhenkilönä. Varmistat vahvalla kehitysotteella, että yrityksemme on digitaalisuuden edelläkävijä areenan avaushetkestä pitkälle tulevaisuuteen. Teet tiiviisti yhteistyötä areenan koko organisaation ja sen kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa kokemusta digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Olet ohjannut, koordinoinut ja johtanut kehitystä. Sinulla on vahva osaaminen palvelusovellusten ja digitaalisten ratkaisujen määrittämisestä, rakentamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä liiketoimintavaatimuksiin vastaten. Olet tottunut toimimaan monitoimittajaympäristössä ja laaja-alaisesti eri sidosryhmien kanssa. Luot lisäarvoa yritykselle ja sen kumppaneille tunnistamalla ja hyödyntämällä digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuudet myynnissä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Olet tottunut hyödyntämään moderneja smartdata-ratkaisuja, innostut uuden rakentamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Eduksi katsotaan kokemus sekä studio- ja näyttöteknologioista. Joustavuus, aktiivisuus ja idearikkaus ovat ominaisuuksia, jotka kuvaavat persoonaasi. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja kyky toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsotaan soveltuva korkeakoulututkinto (esim. IT, Digital, Business).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen uuden ykkösareenan digitaalista liiketoimintaa yhdessä huikeiden yhteistyökumppaneiden kanssa! Reilun ja kannustavan työyhteisön lisäksi saat paikan elämysten eturivistä täynnä kehitysmahdollisuuksia ja tilaisuuden tehdä jotakin aivan uutta ja ennen näkemätöntä.


Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 6.9.2020 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-15290. Haastattelut toteutetaan syksyllä 2020. Lisätiedot Mercuri Urvalin director Esko Oja, puh. +358 40 662 4464 sekä senior consultant Lassi Välimäki puh. +358 40 514 9778.