(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehittäjiä, Lujabetoni Oy, Siilinjärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019
Haemme Lujabetonille Siilijärvelle vakituiseen työsuhteeseen digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen kahta innovatiivista ja ratkaisukeskeistä

DIGITAALISEN LIIKETOIMINNAN OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ.

Lujabetonilla on pitkä ja ennakkoluuloton historia toiminnanohjausjärjestelmien kehityksessä. Emme ole tyytyneet vain valmiisiin pakettiratkaisuihin, vaan parhaaseen lopputulokseen päästäksemme olemme kehittäneet ja koodanneet omia ja asiakkaidemme tarpeita palvelevia järjestelmiä. Tämä ennakkoluulottomuus ja innovatiivisuus on meille merkittävä kilpailuetu, jota haluamme määrätietoisesti edelleen vahvistaa. Lujabetonin tavoite on olla toimialamme edelläkävijä tietojärjestelmissä ja digitalisaation hyödyntämisessä. Visiomme on tietää reaaliajassa jokaisen suunnitellun ja valmistetun tuotteemme tiedot sekä jokaisen tuotantolinjamme suorituskyky ja hyödyntää näitä tietoja kellon ympäri.

Etsimme sekä opintojensa loppupuolella olevaa ja jo vankkaa kokemusta tietojärjestelmien kehityksestä hankkinutta digitaalisen liiketoiminnan kehittäjää. Digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehittäjänä olet vastuussa olemassa olevien, Lujabetonin itse kehittämien toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Vastuullasi on myös digitaalisten ratkaisujen kehittäminen prosessien harmonisoimiseksi ja integroimiseksi.

Valittavat henkilöt tulevat työskentelemään haastavissa ja mielenkiintoisissa kehitystehtävissä perusteollisuudessa, vakaassa ja turvallisessa toimintaympäristössä. Digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehittäjät osallistuvat aktiivisesti toiminnanohjausjärjestelmien ja muiden digitaalisten ratkaisujen suunnitteluun, kehitykseen ja "kädet betonissa" myös toteutukseen. Kehitystyötä tehdään kiinteässä yhteydessä liiketoiminnan kanssa, etsien ja toteuttaen asiakkaidemme ja liiketoimintamme tarpeisiin parhaita työkaluja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Toivomme valittavilta henkilöiltä:
- Soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista IT-alan koulutusta.
- Useamman vuoden kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja/tai tietojärjestelmien kehittämisestä ja käytöstä sekä näyttöä onnistuneista projekteista.
- Jatkuvaa parantamisen ja toiminnan kehittämisen systemaattista toimintatapaa.
- Hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi.
- Oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja kykyä saavuttaa tuloksia.
- Microsoft SQL Server tietokantojen hallintaa
- Nykyisten järjestelmiemme toteutuskielten eli C++, C# jaVisual Basic hallintaa, sekä tulevaisuutta silmällä pitäen Reactin tai Angularin tuntemusta ja tietämystä pilvialustojen, kuten esim. Azuren, hyödyntämisestä.


Tarjoamme sinulle

- Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kiinnostavaan ja laajaan työnkuvaan menestyvässä yrityksessä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Valittujen henkilöiden työsuhde solmitaan suoraan Lujabetonille.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan kattava CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävistä antaa CFO Jukka Vehviläinen, puh. 044 585 2070 tai jukka.vehvilainen@luja.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi