(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen liiketoiminnan konsultti
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Etsimme Jyväskylään digitaalisen markkinoinnin tiimiimme verkkomarkkinoinnin huippuammattilaista. Erinomaisen osaamisen ohella arvostamme mukavaa, ystävällistä, työhönsä innolla suhtautuvaa ja huumorintajuista tyyppiä – sellaisia me muutkin olemme.

Työ

Tavoitteenasi on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään digitaalista markkinointia heille sopivalla tavalla. Sinun ansiostasi heidän verkkopalveluihinsa tulee lisää kävijöitä, jotka viihtyvät sivustoilla kauemmin ja tekevät enemmän toivottuja toimenpiteitä.

Työpäivät koostuvat digitaalisen markkinoinnin toteuttavasta työstä ja asiakastapaamisista, joissa autat asiakkaitamme hyödyntämään digitaalista markkinointia. Teet tiivistä yhteistyötä digimarkkinoinnin tiimimme toisten mukavien, ystävällisten ja huumorintajuisten tyyppien kanssa. Ympärilläsi on myös solteqlaisten melkoisen moniosaava joukko.

Oman työn mahtava piirre on se, että tulokset ovat usein selkeästi havaittavia ja mitattavia. Tekemisilläsi on erittäin suuri merkitys asiakkaidemme verkkoliiketoimintaan.

Sinä

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee jo olla verkkomarkkinoinnin kokemusta. Välttämättömiä osaamisalueita työarjessa pärjäämiseksi ovat:

  • hakusanamainonta
  • hakukoneoptimointi
  • verkkoanalytiikka (Google Analytics) ja
  • tagien hallinta (GTM).

Seuraavien osa-alueiden ymmärtäminen vähintään yleisellä tasolla on plussaa:

  • markkinoinnin automaatio 
  • koodin lukutaito (javascript, html, CSS)
  • ohjelmallinen ostaminen ja keskeiset järjestelmät (Doubleclick, Adform)
  • Paid Social (mm. FB ja LinkedIn) ja
  • konversio-optimointi
  • sisällöntuotanto.

Valinnassa arvostetaan projektinhallinnan taitoja sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja myyntityöstä. Koska teemme töitä yhdessä ja olemme paljon asiakkailla, täytyy asenteesi olla positiivinen ja ratkaisukeskeinen.

Työ edellyttää esiintymisvarmuutta ja vahvoja vuorovaikutustaitoja. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja saat myytyä ajatuksesi asiakkaille sekä työkavereillesi. Arjessa kommunikoimme suomeksi ja englanniksi, mutta lisäpisteitä ropisee, jos osaat niiden lisäksi ruotsia tai muita pohjoismaisia kieliä.

Me

Meitä on Solteqissa yhteensä 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja vieläpä ehkä innostuit tehtävästä sekä meistä, hae meille heti! Hae tehtävää viimeistään 28.5. mennessä. Älä kuitenkaan turhaan odottele viimeistä hakupäivää, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Solteqin Head of Digital Marketing, Aleksi Lehtonen puh. 050 440 0070 (arkisin 8:00–9:00 välisenä aikana).