(Poistunut julkaisusta)

DIGITAALISEN LIIKETOIMINNAN ASIANTUNTIJA
Business Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

SUOMALAISET MENESTYSTARINAT ODOTTAVAT TEKIJÄÄNSÄ, SINUA.

TEHTÄVÄNÄSI ON:

  • tunnistaa startup-yrityksiä, joilla on potentiaalia kansainväliseen menestykseen
  • sparrata ja auttaa yrityksiä niiden kasvupolulla
  • osallistua rahoituspäätösten valmisteluun
  • Toimia startup-yritysten asiakasvastaavana ja tarjota asiakasyrityksillesi soveltuvia Business Finlandin kansainvälistymis- ja innovaatiopalveluita

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Teet työsi sisulla. Etsit ja löydät ratkaisuja, perustelet ja kommunikoit näkemyksesi tarvittaessa rohkeasti. Olet ylpeä työstäsi asiantuntijaorganisaatiossa, työtovereistasi ja työnantajastasi. Olet oman itsesi johtaja, joka sparraa, kuuntelee, arvostaa ja innostaa muita. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta. 

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta digialueen B2B-liiketoiminnasta. Sinulla on kokemusta sekä digiratkaisuiden että -liiketoiminnan kehittämisestä kansainvälisessä ympäristössä. Viihdyt nopeatempoisessa työssä startup-yritysten parissa. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot ja olet kuunteleva ja sparraava. Arvostamme halua oppia uutta ja jakaa osaamistasi asiakkaiden ja työyhteisön hyödyksi. Tuot tuoretta ja uudistavaa osaamista työyhteisöömme ja pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Meillä olet elinkeinoelämän ja päätöksenteon keskiössä, auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle.

Osaamisemme kirjo on valtava. Yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

LISÄTIEDOT

Työskentelypaikkasi on Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies, Yksikön päällikkö Juha Pulkkinen (044 436 8043) pe 15.11. klo 12-14 ja ma 18.11. klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen viimeistään 20.11.2019.

Osana rekrytointiprosessia toteutamme valitulle hakijalle tämän suostumuksella turvallisuusselvityksen (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Katso lisätietoa osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset. 

www.businessfinland.fi