(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen infrastruktuurin turvallisuuden asiantuntija
Huoltovarmuuskeskus (HVK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Haemme

DIGITAALISEN INFRASTRUKTUURIN TURVALLISUUDEN ASIANTUNTIJAA

Digitaalinen turvallisuus 2030 -ohjelman koordinointitehtäviin luomaan huoltovarmuuden kannalta kriittisten yritysten ja yhteiskunnan kyberturvallisuutta edistäviä rakenteita, jotka ovat vaikuttavia, pysyviä ja itsensä kantavia. Ohjelmassa kehitetään yhteiskunnan digitaalisen infrastruktuurin ja sen palvelujen häiriönsietoisuutta ja kyberturvallisuutta yhteistyöprojekteissa yritysten ja verkostojen kanssa. Toimit projektien käynnistäjänä, valmentajana ja projektisalkunhoitajana. Tavoitteena on luoda ja vahvistaa toimivia ratkaisuja ja käytäntöjä yhteiskunnan kyberriskien hallitsemiseksi – kehittää ratkaisuja myös liiketoiminnaksi. Jos ymmärrät, miten merkityksellistä pilvipalvelujen, perusrekisterien, konesalipalvelujen sekä paikantamis-, navigointi- ja aikapalvelujen varmatoimisuus on yhteiskunnan toiminnalle ja omaat ICT-infra-kokemuksen, saatat olla etsimämme henkilö.

Hakemallamme henkilöllä on laaja kokemus ICT-infraan ja kyberturvallisuuteen liittyvistä asioista, ymmärrys sekä liiketoiminnan että teknologian lainalaisuuksista, Suomen elinkeinoelämästä sekä innovaatioista. Teknis-taloudellinen koulutus ja esimerkiksi CIO- tai teleoperaattoritausta auttavat tehtävässä menestymisessä. Odotamme, että sinulla on korkea ambitiotaso, hyvä neuvottelutaito sekä kyky kestää painetta, sovitella ristiriitoja ja viedä asiat sitkeästi maaliin. Arvostamme henkilöä, joka osaa liikkua joustavasti ICT-tekniikan, hankeohjauksen ja portfoliohallinnan välissä. Myös ymmärrys tarvelähtöisestä teknisten konseptien muokkaamisesta liiketoiminnaksi on suureksi hyödyksi tehtävässä menestymisessä. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme itsenäisen tehtävän laajan sidosryhmäverkoston keskiössä, mahdollisuuden vaikuttaa Suomen kokonaisturvallisuuteen ja luoda uutta sekä riittävät resurssit saada konkreettisia tuloksia aikaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sauli Savisalo (arkiaamuisin klo 7:30 – 09:00) p. 0400 473 155 sekä Personnelin konsultti Timo Tuohimaa p. 0400 403 032

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 19.5.2019 mennessä web-osoitteeseen www.personnel.fi.