(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen automyynnin harjoittelija
Delta Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haluatko palvella? Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään autoalan ytimessä laadukkaiden tuotteiden parissa niin uusien kuin käytettyjenkin autojen puolella.

Haemme myynnistä kiinnostunutta henkilöä hoitamaan automyynnin kontaktointia asiakkaiden suuntaan. Toimit automyyjien tukena hoitaen nopeaa reagointia asiakkaiden yhteydenottoihin. Työssäsi vastaat saamiisi liideihin, luot uusia asiakaskontakteja sekä teet tarjouksia kiinnostuneille asiakkaille. Olet innokas diginatiivi, jolla on vuorovaikutustaidot hallussa. Haettava tehtävä on uusi ja tehtävänkuva muokkautuu osaltaan myös palkattavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Edellytämme kaupallisen alan koulutusta, voit olla valmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva merkonomi tai tradenomi. Odotamme aitoa asiakashenkisyyttä, kiinnostusta asiakaspalvelusta sekä kokemusta myyntityöstä. Kiinnostus autoalasta katsotaan eduksi, asenne ja innostus työtä kohtaan ratkaisee. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja hallitset nopeaa reagointia vaativat tilanteet sujuvasti.

Työsuhde on määräaikainen kesän loppuun, mutta oikeanlaiselle tyypille on myös jatkomahdollisuuksia tarjolla. Työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla toimipisteessämme. Lisätietoja tehtävästä antaa vaihtoautojohtaja Janne Tervo +358 40 342 7517. Lähetä hakemuksesi 25.5.2018 mennessä tästä linkistä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.