Digitaalisen asiakaskokemuksen kesätyöntekijä

Schneider Electric Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille Espooseen markkinointitiimiin digitaalisen asiakaskokemuksen kesäapulaista.

Toimit työssäsi monipuolisissa digitaalisen asiakaskokemuksen tehtävissä vastaten tuotedatan ja web-sivujen päivittämisestä ja työstämisestä sekä muista rutiininomaisista tehtävistä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja tukenasi on osaava markkinointitiimimme.

Toivomme sinulta:

  • Teknistä koulutustaustaa
  • Hyviä IT-taitoja
  • Vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta
  • Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä innokkuutta ja kykyä oppia uutta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään, monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä yrityksessä sekä roppakaupalla erinomaista työkokemusta.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.4.2021. Työt alkavat toukokuun alussa (tai sopimuksen mukaan) ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Odotamme innolla hakemustasi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 –kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Osallistumisemme kautta sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle. Lue lisää kampanjasta ja sen periaatteista osoitteesta www.kesaduuni.org.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta