(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen asiakaskokemuksen harjoittelija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Onko asiakaslähtöinen ajattelu geeneissäsi? Osaatko kääntää asiakasymmärryksen palvelukonsepteiksi ja koukuttaviksi sisällöiksi, ja hallitsetko palvelumuotoilun menetelmät? Jos digitaaliset kanavat ja viestintä ovat sinun juttusi, et pelkää ajatusta työskennellä "perus PC:llä" ja uskallat haastaa talouden- ja vakuutuspalveluiden toimintamalleja − meillä voisi olla juuri sinulle hommia. 

Etsimme LähiTapiolan Henkivakuutuksen digitaalisen asiakaskokemuksen tiimiin vastavalmistunutta tai opintojen loppusuoralla olevaa tekijää. 

Digitaalisen asiakaskokemuksen harjoittelijana olet osa digitiimiämme ja pääset luomaan uusia digitaalisia palveluita, konsepteja ja sisältöjä asiakkaillemme. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana useammassa eri projektissa tukien asiantuntijoitamme asiakaspolkujen suunnittelussa, asiakaslähtöisessä tarinankerronnassa ja erilaisten sisältöjen tuottamisessa. Palvelumuotoilun perusosaamisesta on sinulle apua, sillä tehtävään kuuluu oleellisesti asiakkaiden osallistaminen ja erilaisten työpajojen fasilitointi. Lisäksi tulet työskentelemään pienempien projektien ja tehtävien parissa, joilla autat digitaalisen asiakaskokemuksen tiimin toimintojen pyörittämisessä. 

Odotamme sinulta

  • Kykyä kiteyttää asioita sekä hyvää viestinnän ja sisällöntuotannon osaamista
  • Oma-aloitteista asiakasymmärryksen kasvattamista eri tavoin
  • Asiakaslähtöisen suunnittelun ja kehittämisen menetelmäosaamista
  • Ongelmanratkaisukykyä ja uskallusta tuoda asiakkaan ääni esille
  • Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana projektitiimiä
  • Reipasta ja kokeiluhaluista asennetta sekä halua haastaa vakuutustoimialan toimintamalleja

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pistää digitaalisen asiakaskokemuksen, viestinnän ja design osaamisesi käytäntöön ja samalla oppia millaista on työskennellä liiketoiminnan kehittämisen projekteissa. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla.  

Lisätietoja 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Selina Heiska, puh. 050 480 1388 (pe 8.3 klo 15-16 ja ti 12.3 klo 16-17).

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake täällä 17.3.2019 mennessä. Huomioithan, että hakemus koostuu kahdesta osasta, hakemuslomakkeesta sekä videohaastattelusta. Harjoittelun kesto on noin 6 kuukautta (sovittavissa aloitusajankohdasta riippuen).