(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen asiakaskokemuksen asiantuntija
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Haluatko päästä muovaamaan yritysten palveluita entistä paremmaksi ja nykyaikaisemmaksi? Hae mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja työllisty!

Digitalisaatio on muokannut asiakkaan ostoprosessia voimakkaasti. Yritykset miettivät jatkuvasti keinoja parantaa palveluidensa helppokäyttöisyyttä, saatavuutta ja mitattavuutta. Koulutusohjelmamme kautta yritykset etsivät uusia osaajia erilaisiin digitaalisen asiakaskokemuksen kehitystehtäviin – hae mukaan, kouluttaudu ja työllisty!

Koulutusohjelman kautta töihin

Sarasen viisi kuukautta (1.4. – 25.8.2020) kestävä Digitakatemia -koulutusohjelma on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen aikana osallistut 23 koulutuspäivään ja pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä 77 päivää uuteen työrooliisi oppien. Saranen etsii koulutusohjelman hakijoille sopivia yrityspaikkoja, joihin on aito mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen.
Koulutussisältö on räätälöitävissä osaajatarpeen mukaan, sillä hyödynnämme esimerkiksi Udemy -nimistä verkko-oppimisympäristöä. Pääset siis opiskelemaan juuri niitä asioita, joita tarvitset uudessa työroolissasi! Lisäksi koulutuksessa saat kouluttajien pitämänä katsauksen tulevaisuutta muovaaviin aihekokonaisuuksiin, kuten

  • Miten opiskelen ohjelmistokehitystä verkossa
  • Digitaalinen asiakaskokemus
  • Ohjelmistorobotiikka
  • Tekoäly
  • Data-analytiikka
  • Tietoturvan perusteet

Koulutus tarjoaa hyvää pohjaa uuden oppimiseen, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on se, että uusi työrooli opitaan töissä oikeita työtehtäviä tekemällä!

Lisämahdollisuus työpaikan löytämiseen 
Koulutusohjelmaan hakeminen kannattaa aina, sillä se ei ole mistään pois; uusi työmahdollisuus voi löytyä koulutusohjelman kautta, mutta samalla voit jatkaa työnhakua normaaliin tapaan.  

Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista. Digitaalinen asiakaskokemus on iso aihekokonaisuus, johon sisältyy osa-alueita niin palvelumuotoilun kuin markkinoinnin parista – jos sinulla on pohjaa jollekin osa-alueelle ja intoa oppia uutta, niin hae heti mukaan! 

Hae heti mukaan, sillä etsimme jo parhaillaan yrityksiä mukaan koulutusohjelmaan ja esittelemme yrityksille sopivia osaajia heti.

Näin haet:
1. Täytä työhallinnon hakemus linkistä tai lähimmässä TE-toimistossa.

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/689957?locations=Oulu&&announced=0&sort=1


2. Täytä myös Sarasen osaamisprofiili. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi yrityksille, joten tee profiilistasi mahdollisimman puhutteleva! 

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digiakatemia_digitaalinen-asiakaskokemus

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.

 

Voit olla yhteydessä myös ohjelman yhteyshenkilöihin: 

Anne Kauppi, 050 400 2888, anne.kauppi@saranen.fi

Heidi Huhtala ,044 320 0984, heidi.huhtala@saranen.fi