(Poistunut julkaisusta)

Digitaalinen Myyntineuvottelija
Medialuotsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Onko Sinulla palava halu kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi vai haluatko päivittää nykyisen myyntityösi parempipalkkaiseen myyntitehtävään?

Medialuotsi Oy on kasvavin digitaaliseen markkinointiin erikoistunut mediatoimisto Suomessa. Työllistämme 100 henkilöä Helsingin, Hämeenlinnan, Tampereen ja Turun myyntikonttoreilla.

Palvelemme jo yli 3500 yritysasiakasta ja teemme yhteistyötä kansainvälisesti tunnettujen laatubrändien kanssa.

Panostamme myös henkilöstömme työhyvinvointiin, johon sinäkin voit osaltasi vaikuttaa. Palkitsemme henkilöstöä myös ulkomaanmatkoilla, palkallisilla vapailla, lyhennetyllä työviikolla ja vaihtuvilla myyntikilpailupalkinnoilla. Yrityksemme tunnetaan kaupungin avokätisempänä palkanmaksajana (yritysmyyjämme ansaitsivat yli 5800 euroa/kk – elokuu 2018 palkkadata).

Tule SINÄKIN työkaveriksi menestyvään ja rentoon joukkoomme, jonka inspiroiva työilmapiiri ja ylivertaiset tuotteet palkitsevat sinutkin myynnin ammattilaisen ansiotuloilla.

Tällä hetkellä etsimme sanavalmiita YRITYSMYYNTINEUVOTTELIJOITA!

Tarjoat yritysasiakkaille digitaalisia markkinointiratkaisuja Suomen tunnetuimmilla verkkosivustoilla. Tuoteportfolioosi kuuluvat Google hakusanamarkkinointi (google.fi), Google Display-mainonta, Remarketing sekä sosiaalisen median markkinointiratkaisut, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Myyntisalkkuusi kuuluvat myös kotisivut, verkkokaupat, GDPR- ja Chat-pikaviestiratkaisut sekä artikkelipohjainen natiivimainonta. 

Tarjontamme yrityksille on ainutlaatuinen, joka varmistaa myyntimenestymisesi hyvien ansiotulojen kera. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Voit olla hakemamme henkilö, jos tunnistat itsesi:

  • Olet sosiaalinen, oppimishaluinen ja ahkera saavuttaaksesi hyvät ansiotulot.
  • Sitoudut yrityksen antamiin tavoitteisiin ja pidät antamasi lupaukset.
  • Osaat asettaa sanasi oikein ja luontaisilla vuorovaikutustaidoillasi sekä positiivisella asenteellasi sinulla on kyky kommunikoida luontevasti asiakkaiden kanssa.
  •  Ja määrätietoinen myyntihenkisyytesi vie neuvotteluprosessin lopulliseen ostopäätökseen yritysasiakkaiden kanssa.

Emme edellytä hakijalta aikaisempaa myyntikokemusta. Koulutamme valitut henkilöt tulevaan työtehtävään. Ammattitaitoiset myyntikouluttajamme ovat aina tukenasi kohti myyntimenestymistäsi!

Arvostamme toki aikaisempaa myyntikokemusta, jonka katsomme eduksesi.

Meille tärkeätä on luoda henkilöstöllemme viihtyisä ja kannustava ilmapiiri. Yritysmyyjät ovat yrityksemme voimavara ja sen olemme huomioineet myös pysyvässä kuukausipalkassa ja avokätisissä myyntiprovisioissa. 

Kokonaispalkkaus muodostuu pysyvästä 1700 € kuukausipalkasta ja avokätisistä myyntiprovisioista.

Tarjoamme työntekijöillemme ylivertaiset tuotteet, kulttuuri- ja liikuntasetelit, ilmaisen kuntosaliedun, mukavan työilmapiirin rehtien ja tukevien työkavereiden kera sekä toimitilat keskeisillä sijainneilla kaupunkien sykkeessä.

Voit tutustua tarjoamaamme myyntitehtävään myös kotisivuillamme olevan linkin kautta:
www.medialuotsi.fi/tule-toihin/yritysmyyja

Katso myös hauska rekrytointivideomme!
https://www.youtube.com/watch?v=_Hu82lgxAHM

Lähetä hakemuksesi CV:n kera valitsemaasi myyntikonttoriin viimeistään 13.11.2018 mennessä:

Helsinki:

info@medialuotsi.fi

Hämeenlinna:

rekry@medialuotsi.fi

Tampere:

hakemus@medialuotsi.fi

Turku:

rekrytointi@medialuotsi.fi