(Poistunut julkaisusta)

Digisuunnittelija
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Kuinka nyt ja tulevaisuudessa digitalisaatio nivoutuu ravintoloiden ja hotellien arkeen? Miten asiakasta palvellaan aina paremmin kaikissa kanavissa ja tilanteissa? Kuinka digikanavamme  ja sisältömme saadaan yhä enemmän asiakkaitamme kiinnostavammiksi? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksia kanssamme hypätessäsi matkailu- ja ravintolaliiketoiminnan markkinoinnin, sisällöntuotannon ja digikanavien kehityksen pariin!

Etsimme energistä digisuunnittelijaa, asiakaslähtöisen verkkokirjoittamisen ja muun sisällöntuottamisen gurua SOK:n Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen markkinointitiimiin. Haluat suunnitella ja kehittää digikanaviamme asiakkaillemme mielenkiintoisiksi ja kaupallisesti kannattaviksi. Innostut matkailu, ravintola- ja hotellipalveluiden maailmasta ja kehittyvän toimialamme mahdollisuuksista!

Alussa työt painottuvat raflaamo.fi-verkkosivuston, somekanavien ja kohdennetun asiakasviestinnän sisältöjen suunnitteluun ja tuottamiseen. Määrittelet yhdessä muun markkinointitiimin kanssa vastuullasi oleville palveluille sekä numeeriset että laadulliset tavoitteet ja vastaat niiden toteutumisesta ja seurannasta. Hyödynnät analytiikkaa ja kehität omaa toimintaasi tulosten pohjalta. Vastaat myös sivuston asiakaspalautteisiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä koko markkinointitiimin, digikehitystiimin, ravintoloiden sekä mainos- ja mediatoimistojen kanssa, ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

Tällä yhdistelmällä saat aikaan timanttista jälkeä:

Hallitset sosiaalisen median ja tunnet sen mahdollisuudet ja hyödyt. Ymmärrät modernin tarinankerronnan keinot ja merkityksen eri kanavissa sekä pystyt nopeasti ja vaivatta hahmottamaan, miten yhdestä aiheesta voi kertoa yhtä aikaa kaupallisesti ja mielenkiintoisesti. Sinulla on jo näyttöjä aiemmista digikanaviin ja/tai sisällöntuotantoon liittyvistä tehtävistä ja mahdollisesti kokemusta digimarkkinoinnista tai web-analytiikasta. Tehtävässä viestintätaidot ovat merkittävässä roolissa ja kykenetkin kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Olet parhaimmillasi tiimityössä ja yhteistyö tiimin sisällä ja sen ulkopuolelle on sinulle luontevaa ja toimivaa. Välillä hektisenkin arkemme keskellä sinulla pysyy langat käsissä ja siedät painetta ja tiukkojakin aikatauluja ja viet projekteja määrätietoisesti eteenpäin. Olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta, uskallat kysyä ja kyseenalaistaa sekä tuoda omia ideoitasi pöytään.

Miksi valitsisit meidät?

1. Meillä saat tueksesi toisiinsa, työhönsä ja tavoitteisiimme sitoutuneet työkaverit, jotka ovat tukenasi arjen aherruksessa ja juhlivat kanssasi onnistumisia. Meillä on arkijärkeä tekemisessämme ja välitön ilmapiiri ja reipas tekemisen meininki. Emme haihattele, maalaile taivaanrantaa tai poukkoile suunnasta toiseen. Sen sijaan visioimme, asetamme tavoitteita ja teemme kovasti töitä. Saat rinnallesi joukon tinkimättömästi työskenteleviä alansa huippuammattilaisia.

2. Tässä tehtävässä pääset kukoistamaan. Kokemuksen myötä myös vastuu ja vapaus kasvaa. Voimme kasvattaa tonttiasi ajan kuluessa ja meillä on tarjota kaltaisellesi osaajalle kasvun polkuja.

3. Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään ainutlaatuista monikanavaista hotelli- ja ravintolamarkkinointia alan johtavalla toimijalla Suomessa. Tiimimme kädenjälki näkyy miljoonien suomalaisten jokapäiväisessä elämässä.

4. Työllämme on missio. Meillä tulet laadullistamaan ihmisten arkea. Asiakkaat antavat käsiimme arvokkaimman aikansa – nimittäin vapaa-aikansa. Puhuttelemme työllämme ihmisten sydäntä – onnellistamme!

5. Meillä työskennellään toimistolla, hotellissa, ravintolassa ja kotona. Henkilökuntaetumme on kilpailukykyiset, maistuvat ja mieluisat. Pääset lukemaan niistä lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tai jäit vielä kaipaamaan lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Outi Vitieen, outi.vitie@sok.fi

Jos tunnet, että tämä saattaisi olla juuri sinun juttusi, niin laita hakemus oitis tulemaan, kuitenkin viimeistään 9.6. mennessä.

SOK Matkailu- ja ravitsemiskauppa koostuu 50 Sokos Hotellista, kahdeksasta Radisson Blu Hotellista ja yli 600 ravintolasta Suomessa Tallinnassa ja Pietarissa. Sokos Hotels on 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Kaikilla hotelleillamme on Green Key -tunnus merkkinä ympäristön eteen tehdystä työstä.

Brändiperheeseemme kuuluu myös kahdeksan kansainvälistä Radisson Blu Hotellia, joita S-ryhmä operoi Suomessa. S-ryhmän Ravitsemiskauppa koostuu yli 600 ravintolasta Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Suomalaisten suosikkeja ovat tunnetut 18 ketjuravintolaamme. Mm. Amarillo, Frans&Les Femmes, Coffee House, Rosso ja lukuisat uniikit ravintolat sekä franchising-ravintolat Hesburger ja Fafa´s.