(Poistunut julkaisusta)

Digistrategi
Era Content

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Haluatko olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa asiakkaidemme digitaalista markkinointia ja viestintää? Onko sinulla vahva ote ja kirkas näkemys verkkoanalytiikasta, hakukoneoptimoinnista, hakusanamarkkinoinnista ja some-markkinoinnista?

Jos vastasit näihin kysymyksiin KYLLÄ!, hae meille Eraan töihin.

Olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja luomaan ratkaisuja datan avulla. Sinulla on kokemusta yleisistä web-analytiikan työkaluista, kuten Google Analyticsistä ja markkinoinnin konversiomittareista. Plussaa on, jos olet perehtynyt myös verkkosivujen kehittämiseen. 

Digistrateginamme suunnittelet, toteutat ja seuraat markkinoinnin toimenpiteitä laajoista kampanjakokonaisuuksista yksittäisiin toimenpiteisiin. Vastaat nimettyjen asiakkaiden jatkuvasta digimarkkinoinnista.

Olemme asiakkaidemme sisältö-, viestintä- ja markkinointikumppani. Kasvava asiakaskuntamme ulottuu pörssiyrityksistä startuppeihin ja julkisen hallinnon organisaatioista järjestökenttään.

Meillä eralaisilla on pitkä ja monipuolinen sisältömarkkinoinnin, viestinnän ja media-alan kokemus. Kanssamme pääset kehittämään ja jakamaan osaamistasi. Työskentelet toisen digistrategimme, asiakkuus- ja sisältöjohtajiemme, tuottajiemme ja visuaalistiemme kanssa.

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja luottamuksesta kertoo se, että asiakassuhteemme ovat pitkiä ja kasvavia – tuore suositteluarvosanamme on 9,5/10. Voit tutustua monipuoliseen työhömme ja sen tuloksiin tästä.

Lue tästä eralaisten ajatuksia meillä työskentelystä

Jos haluat kuulla lisää, soita toimitusjohtajallemme Eero Anhavalle numeroon 040 530 4895 maanantaina 4.1. klo 15–16 tai perjantaina 8.1. klo 15-16. Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 15.1 osoitteeseen rekry(a)eracontent.com