(Poistunut julkaisusta)

DigiStar trainee-ohjelma
Innofactor

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Kiinnostavatko sinua uusimmat teknologiat ja pilvipohjaiset ratkaisut? Jos vastaus on kyllä, saatat olla etsimämme tulevaisuuden digitaalisten ratkaisujen huippuosaaja!  

Innofactor DigiStar trainee-ohjelma tarjoaa upean mahdollisuuden päästä kehittymään raudanlujaksi modernin teknologian supersankariksi pohjoismaisten ammattilaistemme avustamana. Tarjoamme kehitysnälkäiselle opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijalle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä oppimaan uusimpien Microsoft-teknologioiden ja pilvipohjaisten ratkaisujen saloista energisessä työympäristössä. Innofactor DigiStar -ohjelmaan voit hakea Espoon, Tampereen tai Kuopion toimipisteisiimme.

Trainee-ohjelma alkaa kahden viikon mittaisella Boot Campilla, jonka aikana Innofactorin huippuammattilaiset kouluttavat sinua tulevia työtehtäviäsi varten. Tämän jälkeen työskentelet osana itseohjautuvia tiimejämme, joissa saat sparrausta ja tukea omalta innofactorilaiselta mentoriltasi. Kouluttautumisesi aikana sinulla on mahdollisuus sertifioitua käyttämiisi Microsoft-teknologioihin.

Innofactor DigiStar -ohjelmassa sinut palkataan suoraan vakituiseen työsuhteeseen. Ohjelman jälkeen sijoitut sinulle parhaiten soveltuvaan tehtävään, kuten ohjelmistokehittäjäksi, data-analyytikoksi tai avustavaksi projektipäälliköksi. Toivomme että pystyt aloittamaan toukokuun alussa. 

 

Innofactor DigiStar -ohjelma soveltuu sinulle, mikäli:

  • Sinulla on tekninen perusosaaminen ja innostut muun muassa datasta, ohjelmoinnista ja ohjelmistokehityksestä
  • Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Haluat kehittyä ja olla mukana kanssamme rakentamassa tulevaisuuden teknologioita

 

Lisätietoja DigiStar-ohjelmasta saat asiantuntijoiltamme:

Espoo:
Mikko Kaasinen 050 5774 598
helmikuun tiistait klo 14-16

Tampere:
Osmo Hanhinen 040 7444 869
helmikuun keskiviikot klo 14-16

Kuopio:
Taneli Laavola 050 3704 847
helmikuun torstait klo 14-16

 

Hae ohjelmaan viimeistään 10.3.2019.