Digisisällöntuottaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme kokenutta Digisisällöntuottajaa Mehiläisen kasvavaan Markkinointitiimiin vastaamaan Mehiläisen verkkosivujen sisältöjen kirjoittamisesta ja optimoinnista asiakaslähtöisesti eri liiketoimintojen tarpeet huomioiden. Pääsivustomme mehilainen.fi on yksi terveystoimialan suosituimmista verkkosivuista ja olet keskeisessä roolissa sen sisällöllisen laadun kehittämisessä.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja itsenäinen hakukoneoptimoitujen verkkosisältöjen kirjoittaja, jolta onnistuu niin sisällön suunnittelu kuin julkaisu sisällöntuotantojärjestelmässä tiiviissä yhteistyössä terveysammattilaisten kanssa. Tehtävässäsi osallistut sisältöstrategian suunnitteluun sekä digikanavien kehitykseen osana tiimiä. Varmistat myös, että Mehiläisen digikanavissa on yhtenäinen tone-of-voice.

Odotamme sinulta ratkaisukeskeistä, tehokasta ja tarkkaa työotetta sekä kykyä hallita ja organisoida omaa työtäsi myös aikapaineessa. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joiden avulla työnteko sisäisten sidosryhmien kanssa toimii mutkattomasti. Viihdyt vauhdikkaassa ja alati kehittyvässä työympäristössä ja kanssasi on mukava työskennellä. Meillä voit työskennellä joustavasti joko etänä tai toimistolta käsin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingissä Töölössä.

Toivomme sinulta:
- Alan korkeakouluopintoja ja kokemusta vastaavista tehtävistä.
- Vähintään 3 vuoden kokemusta sisältöjen kirjoittamisesta ja hakukoneoptimoinnista. Huomioit asiakkaan ostopolun ja konversio-optimoinnin osana sisältötekemistäsi.
- Osaat hakukoneoptimoinnin salat ja ymmärrät, mitä SEO ja SEM tarkoittavat.
- Kirjoitat hyvää suomea, ymmärrät eri tekstien tyylilajit. Englannin ja ruotsin kielten taidosta on etua.
- Kokemusta julkaisujärjestelmien käytöstä, esim. Drupal, Wordpress tai Contentful.
- Olet tavoitteellinen ja motivoidut tulosten mittaamisesta verkkoanalytiikan avulla.
- Ymmärrät tekstisisältöjen lisäksi myös visuaalista puolta. Sinulta saattaa löytyä jotakin osaamista esimerkiksi kuvankäsittelyn, valokuvauksen ja videoiden parista.
- Seuraat innokkaasti alan trendejä, sovellat uutta tietoa mielelläsi ja digitaalisuus saa sinut syttymään.
- Terveys ja hyvinvointi sekä niihin liittyvät aiheet synnyttävät sinussa uusia sisältöideoita. Alan aiempi tuntemus on eduksi.
- Valmiutta työskennellä itsenäisesti, toisinaan kovassakin aikapaineessa.

Tarjoamme sinulle:
- Merkityksellisen työn ja mukavan työilmapiirin.
- Laaja-alaisen ja vastuullisen työtehtävän, jonka kehittämiseen pääset vaikuttamaan myös strategisella tasolla.
- Innostuneen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan.
- Hyvät työsuhde-edut, kuten puhelin-, liikunta/kulttuuri- ja työterveysedut sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Tehtävä on vakituinen.

Käy jättämässä CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoivomuksineen 31.10. mennessä rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme soveltuvien henkilöiden haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä antaa esimiehesi Emilia Dermedesiotis p. 040 841 8611, joka on tavoitettavissa 16.10. klo 15-16, 23.10. klo 15-16 tai 26.10. klo 13-16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393321
  • Tehtäväalue: Markkinointi/mainonta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki