(Poistunut julkaisusta)

Digipalvelukehittäjä
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Etsimme unelmalomien tekijää! Kasvavaan liiketoimintateknologioiden asiantuntijatiimiimme haetaan nyt vahvistusta digipalvelujen palvelukehittäjästä. Kehitämme vahvasti uusia digitaalisia ratkaisuja ja panostamme niihin jatkossa yhä voimakkaammin. Asiakkaan palveleminen digitaalisten kanavien kautta on yksi Holiday Clubin strategisista painopistealueista. 
   
Sinun roolisi: 
 
Roolissasi vastaat valituista digipalveluista sekä niissä käytetyistä alustoista ja niiden keskeytymättömästä toiminnasta. Olet osa kehitystiimiä, joka vastaa kyseisten alustojen liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä asiakaskokemustiimimme kanssa. Pääset rakentamaan kehitysroadmapia liiketoimintojen kanssa yhdessä ja tehtäviisi kuuluu sekä jatkuva kehitys että erilaiset projektit kehitysroadmapin mukaisesti. Osallistut myös ko. digipalveluihin liittyvään budjetointiin ja kustannusseurantaan. Vastaat palvelujen testaamisesta ja dokumentoinnista sekä palvelukokonaisuuksien suunnittelusta yhdessä muun asiantuntijatiimin kanssa. Kehityksestä viestiminen on tärkeä osa rooliasi.   
  
Tehtävä on vakituinen ja toimistomme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä kätevästi muutaman minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta.  
   
Odotamme sinulta:  

Tunnet ja ymmärrät sisällönhallintajärjestelmien ja verkkokauppateknologioiden perusperiaatteet sekä niihin liittyvät parhaat käytännöt. Ymmärrät digitaalisten palveluiden kehittämisen liiketoimintahyödyt ja osaat priorisoida tehtäviä sen mukaan. Hallitset projektit ja pystyt pitämään useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi. Olet itseohjautuva ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot toimiessasi eri sidosryhmien kanssa. Olet kiinnostunut kehittyvistä teknologioista, innokas oppimaan uutta ja halukas kasvattamaan omaa vastuualuettasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.  
   
Tarjoamme:  

Holiday Clubin missio on toteuttaa unelmalomia. Arvomme ovat kunnioitus ja luottamus, asiakaskeskeisyys sekä yrittäjyys. Holiday Club työllistää noin 650 työntekijää hyvin erilaisissa työtehtävissä. Useat työntekijät ovat voineet rakentaa meillä yksilöllisen urapolun monipuolisista mahdollisuuksista johtuen. Työssäsi sinulla onkin mahdollisuus kasvattaa omaa vastuualuettasi oman osaamisesi mukaan. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön unelmalomien tekijänä, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomiin. 
  
Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 10.08.2020 mennessä https://rekrytointi.holidayclub.fi  
  
Lisätietoja tehtävästä antaa eCommerce Manager Anne Männistö p. 030 686 8046 (ke 15.7. ja ti 21.7. klo 11-12).