(Poistunut julkaisusta)

DIGIPALVELUJEN KEHITTÄJÄ
HOAS, Helsingin opiskelija-asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Tule kehittämään mukavinta ja helpointa opiskeluajan asumista luomalla uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia digitaalisia palvelukonsepteja.

Tehtävässä työskentelet sekä itsenäisesti että yhdessä Hoasin johdon, työntekijöiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Palvelukehittäjänä vastaat osaltasi Hoasin sähköisten palvelujen laadusta sekä asumiseen liittyvien uusien palvelujen kehittämisestä. Keskeisiä tehtäviäsi ovat mm. asiakastarpeesta lähtevä sähköisten palvelujen kehittäminen Hoasin yhteisen roadmapin perusteella, verkkopalvelun sisältöjen kehittäminen ja tuottaminen yhteistyössä muun organisaation kanssa, sekä asiakastarpeiden kartoitus ja palveluinnovointi asiakkuuspalveluissa. Koska tehtävä on uusi, se muotoutuu valittavan henkilön osaamisen mukaan omanlaiseksi kokonaisuudekseen.

Tässä tehtävässä tarvitset kokemusta sähköisten palveluiden kehittämisestä ja kehitysprosessien läpiviennistä – erityisesti arvostamme näkemystä asiakkuuspalvelujen kehittämisestä. Olet ratkaisukeskeinen, asiakaslähtöinen ja sinulla on näkemystä siitä, miten palvelukehityksellä tuetaan parhaiten asiakkaitamme ja organisaatiotamme. Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus sekä riittävä tekninen ymmärrys digitaalisista palveluista kehitystyön tueksi. Mahdollinen Episerver-osaamisesi katsotaan eduksi. Osaat myös luoda prosesseja ja hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia. Ennen kaikkea odotamme sinulta kuitenkin kykyä ja innostusta kehittää palvelujamme vastaamaan nuoren, diginatiivin ja kansainvälisen asiakaskuntamme tarpeita. Hoidat työsi vaivattomasti niin suomeksi kuin englanniksi ja pystyt tarvittaessa tuottamaan sisältöä eri viestintäkanaviin.

Kehitysmyönteisen työympäristön, itsenäisen työn ja ammatillisen kehittymisen lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut sekä mukavan ja rennon työyhteisön.

Haluatko vaikuttaa tulevaisuuden asumisen palveluratkaisuihin? Liity joukkoomme ja lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 20.11. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13365. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Anne Harrila, p. 040 657 0247.