(Poistunut julkaisusta)

Digipalveluiden palvelupäällikkö
Silmäasema

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Silmäasema-ketju on kasvanut nopeasti niin toimipaikkojen määrän kuin liikevaihdonkin osalta jo useamman vuoden peräkkäin. Kasvutahtimme jatkuu, mikä luo sekä uusia mahdollisuuksia että vaatimuksia toiminnallemme. Panostamme jatkossa entistä enemmän sähköisiin palveluihin ja digitaaliseen tekemiseen. Digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet, terveydenhuollon alalla tapahtuvat muutokset sekä kunnianhimoiset tavoitteet haastavat meitä eteenpäin. Vastataksemme haasteeseen vahvistamme nyt tietohallintoamme Helsingin Pitäjänmäellä

Digipalveluiden palvelupäälliköllä

Silmäaseman tietohallinto hankkii liiketoimintaa tukevia järjestelmäpalveluita ja osallistuu aktiivisesti liiketoiminnan kehittämiseen. Nyt olemme aloittamassa verkkopalveluiden uusinnan. Kaipaamme siis joukkoomme osaajaa, jolla on näkemystä ja halua yhdessä verkkopalveluyksikkömme kanssa luoda jotain uutta ja Silmäaseman asiakkaan tarpeisiin vastaavaa. Emme hae sisällöntuottajaa tai koodausvelhoa, vaan henkilöä pitämään hommat näpeissään ja vaatimaan muilta samaa. Ei muutaman loitsun osaamisesta tietysti haittaakaan ole.

Osaat haastella palvelun omistajien kanssa ja antaa heidän haastaa sinut koko ajan parempiin suorituksiin. Sinä tiedät miltä verkkopalvelun pitää näyttää ja tuntua ja vastaat tarpeeseen kehittäen palveluitamme aina vain paremmiksi. Siinä Sinua auttavat kumppanimme verkkopalveluidemme taustalla.

Odotamme Sinulta paljon, mutta vastineeksi tarjoamme Sinulle:

  • Loistavan mahdollisuuden kehittää Silmäaseman palveluita ja liiketoimintaa seuraavalle tasolle.
  • Kokonaiskuvan Silmäaseman toiminnasta ja palveluista
  • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä seuraavalle tasolle palveluohjauksessa, projektityössä ja digipalveluiden moniosaajana

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan. Olemme savuton työpaikka.

Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.silmaasema.fi/rekrytointi. Haku päättyy 29.4.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari-Pekka Kaskela (ari-pekka.kaskela@silmaasema.fi, 0500 445 961 keskiviikkona 17. ja 24.4)