(Poistunut julkaisusta)

Digipainomestari, Fais Finland (Helsinki)
Fais Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Fais Finland Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Lisää yrityksestä osoitteessa www.fais.fi.

Fais Finland etsii nyt kauttamme organisointikykyistä ja idearikasta digipainomestaria Helsingin Hermannissa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Painomestarina pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat painoaineiston valmistelu ja siirtokuvamerkkien tulostus sekä UV-painokoneen käyttö. Käytössäsi ovat alan uusimmat tulostuslaitteet.

Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus alalta katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin, että hallitset Photoshop- ja Illustrator-ohjelmien sujuvan käytön. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa, etkä säikähdä nopeasti muuttuvia tilanteita. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan monipuolisen ja vastuullisen tehtävän parissa. Saat kattavan perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Pääset osaksi aktiivista ja innostavaa työyhteisöä, huumoriakaan unohtamatta. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 2.3. mennessä tai lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Hanna Jokelalta numerosta 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.