Digipainaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Digipainaja

LPRINT – Kirjapaino Seppo Oy – on moderni perheyritys, jossa laaja ja perinteikäs painoalan tuntemus yhdistyy saumattomasti nykypäivän tekniikkaan. Vaalimme painomme kunniakkaita perinteitä, mutta haluamme pysyä kaikessa toiminnassamme kehityksen kärjessä: perinteet velvoittavat laadukkaaseen painojälkeen ja nykypäivän tekniikka mahdollistaa nopeat toimitusajat ja monipuolisen tuotevalikoiman. Kaikki käyntikortista kirjaan ja suurtulosteisiin onnistuu. Teemme työmme iloisesti, suurella sydämellä ja reilun pelin hengessä. Arvostamme yksilöllistä palvelua ja ahkeraa työntekoa. Tuotantomme perustana ovatkin pitävät aikataulut, laadukas painojälki, ympäristön huomioonottava painoprosessi, sujuva logistiikka ja korkea ammattiylpeys.

Etsimme nyt Lprintille kokenutta, ammattitaitoista digipainajaa ja vastaavaa operaattoria. Saat monipuolisen työn hyvätasoisilla koneilla mukavassa porukassa. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa digipainaminen ja asiakaspalvelutyö. Hallitset suurkuvatulostamisen ja eduksesi on, jos sinulla löytyisi myös teippaustaito.  Työtehtävissä pärjääminen edellyttää painoalan tuntemusta, työkokemusta ja yleisimpien graafisen alan käsitteiden tuntemusta. Hallitset Mac-ympäristön ja käytät tietotekniikkaa sujuvasti. Työtä tehdään arkipäivisin ns. virka-aikana, mutta tarvittaessa löytyy joustoa – puolin ja toisin.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvän työyhteisön, pitkät lomat ja mahdollisuuden olla mukana luomassa tekniikaltaan sekä käyttökokemukseltaan nykyaikaisia palveluita. Arvostamme uusia ratkaisuja ja palveluasennetta ja annamme tilaa niiden kehittämiselle.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sekä palkkatoiveesi osoitteeseen merja.teitto@eezy.fi viimeistään 19.9.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494956
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Suomenniemi, Taipalsaari, Etelä-Savo, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Ristiina, Itä-Uusimaa, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi