(Poistunut julkaisusta)

Digipainaja Helsinkiin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Toimenkuva
Etsimme painoalan asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja aikaansaavalla otteella työtä tekevää digipainajaa!

Työnkuvana on tuotteiden painamista, painokoneen käyttöä sekä laaduntarkkailua. Työstettävät tuotteet ovat varsinkin etikettejä ja tarroja. Haemme oma-aloitteista sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Olet tarkka, pedantti sekä omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Jos olet myös näppäräsorminen joukkuepelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta paino-tai graafiselta alalta. Aiempi digipainajan kokemus katsotaan isoksi eduksi, muttei ole edellytys. Soveltuva tekninen koulutus katsotaan myös eduksi. Työssä pärjääminen edellyttää pesutason IT-osaamista. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista. Työhön järjestetään kattava perehdytys.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 6 kk:n määräaikaisen työsuhteen. Tämän jälkeen katsotaan todennäköinen jatko, mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Työtä tehdään asiakkaamme tiloissa Itä-Helsingissä. Työ on vaihtelevasti 2- tai 3-vuorotyötä (kesällä 2-vuoro). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Digipainaja Helsinkiin!”. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
6 kk, jatkuva/vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.03.2019 mennessä.