Digipainaja Heinolaan

Henkilöstöpalvelu Heimo
Tietoa tehtävästä
Etsimme asiakasyrityksemme Heinolan toimipisteeseen ahkeraa ja kehityskelpoista DIGIPAINAJAA koulutettavaksi kone- ja käsityötehtäviin.

Koneenhoitajan tehtävät koostuu lähinnä digipaino-, sitomokoneiden ja kuorituskoneiden tuotannosta ja ylläpidosta. Asiakasyrityksessä tehdään käsityötä myös kuorituksen ja jälkikäsittelyn eri tehtävissä.

Työtehtävät painottuvat:
-digipainaminen
-jälkikäsittely
-kuoritus
-asemointi
-taitto

Etsimämme henkilö voi olla painoalan ammattilainen, alalle kouluttautunut henkilö tai muuten prosessiteollisuudessa aiemmin työskennellyt, jolle koneenhoitotehtävät ovat entuudestaan tuttuja ja sorminäppäryyttä ja tarkkuutta löytyy. Tehtävä vaatii erinomaista suomenkielentaitoa.

Yrityksessä tehdään ajoittain vuorotyötä, joten vuorotyöhalukkuutta tulee löytyä. Tehtävä on aluksi määräaikainen alkaen kuuden kuukauden määräaikaisuudella, mutta mahdollisuus vakituiseen työhön on olemassa.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta