(Poistunut julkaisusta)

Digipäällikkö
Ensin Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Digipäällikkönä olet guru sähköisen asioinnin kehittämisessä. Poimit parhaat ideat markkinoilta ja jalostat niistä Ensinin näköisiä ratkaisuja. Hyödynnät luontevasti hyperautomaation keinoja ja ohjaat rutiinityöt roboteille. Tämä on vastuullinen asiantuntija- ja johtamistehtävä, joten olet kehityksemme keskiössä ja viihdyt siinä. 

Asiantuntijuutta tarvitaan erityisesti sähköisen asioinnin alustoista ja palveluista sekä niiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä. Olet tottunut toimimaan arkkitehtuurisesti monitahoisissa ympäristöissä, joissa osapuolilla on erilaisia kehitystoiveita ja liiketoiminnallisia tarpeita. Priorisointi ja ketterä kehittäminen kuuluvat sinun työkalupakkiisi. Osaat hyödyntää palvelumuotoilua erinomaisen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi, ja monikanavaisuus on sinulle luontainen ajattelumalli. Toivomme, että olet jo saanut toiminnan kehittämisessä konkreettisia hyötyjä automaation ja robotiikan avulla sekä onnistumisia sähköisten palveluiden kehitystyöstä. Et jää kuitenkaan lepäilemään laakereille vaan sinulla on ainainen palo hyödyntää uusimpia teknologioita. 

Johdat onnistuneita yhteisiä kehitysprojekteja asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Tunnistat asiakkaiden ja henkilöstön piileviäkin tarpeita ja löydät niihin toteuttamiskelpoisia ratkaisuja. Vastaat oman vastuualueesi palveluiden kannattavuudesta.  Järjestelmätoimittajien kanssa toimiminen ja heidän tuloksellinen ohjaaminen on sinulle luontevaa. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja neuvottelutaidot, joilla saat ympärilläsi olevat ihmiset mukaan muutokseen ja asiat saadaan sujumaan hyvällä meiningillä.

Etsimme hyvää tyyppiä, jolla on aito palo palvella asiakasta sekä into jatkuvaan kehittämiseen. Sinulla on halu kantaa vastuuta sekä uskallus loikata oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Välillä painamme hommia hartiavoimin ja silloin kun on leppoisampaa, lataamme akkuja. 

Tämä tehtävä on paikkakuntariippumaton; voit asua missä päin vaan, kunhan tarvittaessa pääset toimistollemme Ouluun, Vantaalle tai Poriin.  

Tavoitteenamme on erinomainen työnantajakokemus ja työhyvinvointi. Hyvä henkilöstökokemus on edellytys ylivertaiselle asiakaskokemukselle, jota tuotamme asiakkaillemme. Luomme yhdessä uutta yrityskulttuuriamme. Uusi teknologia ja työvälineet ovat edellytyksiä siihen, että meillä on reilu mahdollisuus onnistua työssämme. Kehitämme yhdessä työympäristöämme avoimesti, johdonmukaisesti ja sydämellisesti.  

Kysy lisää: Kehitysjohtaja Tiina Lyyra, puh. 040 770 9070 tai tiina.lyyra@ensin.fi. Parhaiten tavoitat puhelimitse arkisin kello 16 jälkeen. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haastatteluihin jo hakuaikana. Valitulle henkilölle teetetään huumetesti. Hakuaika päättyy 15.11.