(Poistunut julkaisusta)

Digipäällikkö
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA   

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Haemme huippuosaajia rakentamaan kanssamme toimivampaa ja puhtaampaa tulevaisuutta. Yhdistetään voimat! 


Etsimme rohkeaa, visionääristä ja ratkaisukykyistä tekijää johtamaan digitaalisten kanavien yksikköä kokonaisvaltaisesti.   

Tehtävässä on laaja-alainen vastuu Helenin digitaalisten ratkaisuiden kehityksestä ja palveluiden ylläpidosta. Yksikkö vastaa digitaalisten kanavien rakentamisesta, niiden kokonaisuuden eheydestä, vastaavuudesta asiakkaan tarpeeseen ja liiketoiminnan tarjontaan. Rakennat Helenin vision mukaista digitaalista asiakaskokemusta siten, että se toteuttaa yhteistä asiakaskokemusstrategiaa ja mahdollistaa liiketoimintojen ratkaisut. Tehtävä sisältää laajaa yhteistyötä koko Helenin, asiakkaiden, sidosryhmien ja digitaalisten ekosysteemien kanssa, toimit liiketoimintojen tärkeänä kumppanina. Edellytämme siis, että olet yhteistyön mestari.  

Toimit projektien omistajana ja kokoat tarvittavat verkostot sisäisesti ja ulkoisesti. Yksikkö on uusi, joten esimiestyön painopiste on tiimin rakentamisessa ja osaamisten kehittämisessä. Esimiestyön lisäksi johdat yksikkösi toiminnan suunnittelua ja taloutta.  

Toivomme, että sinulla on laajaa kehityskokemusta digitaalisista palveluista ja kokemusta merkittävän kokoisen digitaalisen asiakaskanavan johtamisesta. Odotamme myös aiempaa esimieskokemusta. Toivomme, että sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esim. DI tai KTM. Hallitset ketterän kehityksen menetelmät ja sinulla on ymmärrys asiointiratkaisuista, digitaalisesta markkinoinnista ja ostopoluista. Sinulta löytyy kyky konkretisoida, viestiä sujuvasti ja tehdä yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa ja toivomme ennen kaikkea, että sinulla on näkemyksellisyyttä.   

Tehtävässä pääset liiketoiminnan kehittämisen ytimeen ja osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Toivomme sinusta meille liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista, kehityshalukasta sekä kunnianhimoista kollegaa, joka on täynnä maailmanluokan osaamista. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin ja mahdollisuuden panna tuulemaan! 

 

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat CDO Tuomas Teurilta, p. 0407549507 tai sähköpostilla tuomas.teuri@helen.fi.    

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, viimeistään ti 10.12.2019.