(Poistunut julkaisusta)

Digipäällikkö
Laitilan Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Laitilan kaupungin strategisena tavoitteena on vuoteen 2025 mennessä digitalisoida koko toimintaympäristönsä sekä kuntalaisten palvelut, ja tätä tietä viitoittamaan me etsimme nyt Digipäällikköä.

Digipäällikkönä olet ratkaisevassa roolissa mahdollistamassa kuntalaisille helppokäyttöisiä ja digitaalisia kunnan palveluja, jotka ovat saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Toteutat koko Laitilan kaupungin toimintaympäristön digitalisoimishanketta, mikä tulee muuttamaan koko kunnan toimintaa. Tämän lisäksi vastaat palvelinhallinnasta, sovellusten ja laitteiden ylläpidosta, integraatioista sekä tietoturvasta. Työskentelet hyvässä yhteistyössä kaupungin oman it-asiantuntijan ja yhteistyökumppanien kanssa.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi tietotekniikan insinööri) sekä kokemus tietohallinnosta ja sen kehittämisestä sekä palvelinhallinasta.

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla:

  • kokemusta tietohallinnon johtamisesta, kehittämisestä ja hankinnoista
  • näyttöjä palveluiden menestyksellisestä digitalisoimisesta ja kokonaisarkkitehtuurin hallinnasta
  • vahvaa it-infran ja erityisesti palvelinhallinnan osaamista
  • osaamista tietoturvan toteuttamiseen
  • kokemusta projektihallinnasta

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen julkishallinnossa tai julkishallinnon kanssa toimimisesta.

Onnistumisesi kannalta on tärkeää, että sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työskentelytavoiltasi olet pitkäjänteinen ja ratkaisukeskeinen.

Laitilan kunta tarjoaa sinulle työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yli 8700 kuntalaisen elämään Laitilassa. Pääset rakentamaan kaupungin palvelujen tulevaisuuden visiota ja tulet näkemään niissä oman kätesi jäljen.

Mikäli tämä mahdollisuus sai sinut kiinnostumaan, jätäthän hakemuksen tehtävään 15.9.2019 klo 23.59 mennessä. Laitilan kaupunkia haussa avustaa Barona IT:n Tech Recruiter Johanna Lintunen. Lisätietoja tehtävästä antaa Talous- ja hallintojohtaja Sirpa Romppainen p. 050 3031 789 ja Kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen p. 040 673 2001 viikolla 37 sekä koko hakuajan Johanna Lintunen p. 050 591 9340.

Tehtävä on kaupungin virka, jossa noudatetaan KVTES:iä. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, ja ennen tehtävässä aloitusta teetetään lain mahdollistamat selvitykset. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.