(Poistunut julkaisusta)

Digiosaaja/markkinointikoordinaattori (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Turun Konekeskus Oy on työkoneiden ja traktoreiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut perheyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maataloudessa ja kiinteistönhoidossa käytettävät koneet, varaosat, pienkoneet ja uusiutuvan energian laitteet. Turussa toimimme myös Isojoen Konehallin (IKH) jälleenmyyjänä. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 50 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 50 henkilöä. Lisätietoja www.turunkonekeskus.fi ja verkkokauppa.turunkonekeskus.fi

Etsimme nyt Turun Konekeskus Oy:lle osa-aikaista DIGIOSAAJAA/MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA opintovapaan sijaisuuteen. Työt alkavat kesäkuun alussa ja määräaikaisuus kestää vuoden 2019 loppuun asti.

Tehtävässä vastaat yrityksen digimarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisvaltaisesti. Suunnittelet, tuotat ja julkaiset mainoksia sekä ajankohtaista sisältöä sosiaalisen median kanaviin (Facebook, Instagram, LinkedIn) ja pidät huolta niiden ajantasaisuudesta. Olennaisesti työnkuvaasi kuuluu myös tuotteiden lisääminen verkkokauppaan ja verkkokaupan avustavat ylläpitotyöt sekä asiakashallintaan liittyvät kehitystehtävät. Työssä toimit itsenäisesti omaa visiotasi hyödyntäen, mutta saat myös tarvittaessa apua ja sparrausta suunnitteluun muilta yrityksen työntekijöiltä. Työnkuvaasi on mahdollista laajentaa osaamisesi mukaan, joten kerrothan meille jos sinulla on aikaisempaa kokemusta myös esimerkiksi videoeditoinnista, hakukoneoptimoinnista tai verkkokaupan ylläpitämisestä. Työskentely tapahtuu arkisin joustavasti 2-4 päivänä viikossa ja työpäiviin on mahdollisuus päästä vaikuttamaan.

Odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kaupallista ymmärrystä. Maatalousalan tuntemus auttaa työssäsi mutta ei ole välttämätöntä. Toivomme hakemaltamme henkilöltä hyvää visuaalista silmää mainosten kokoamiseen ja kykyä sujuvan markkinointitekstin tuottamiseen. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen Adobe Photoshopin monipuolisesta käytöstä. Tärkeintä meille työntekijässä on kuitenkin oma-aloitteinen, idearikas ja kaupallinen asenne sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p 050 4110375 arkisin klo 9-16. Turun Konekeskus Oy ei vastaa tiedusteluihin.