Digiosaaja
Kierrätyskeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Haluatko olla osana merkityksellistä työtä kiertotalouden ytimessä?

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on kiertotalouden uranuurtaja jo lähes 30 vuoden kokemuksella. Olemme mukana yhteiskunnallisessa toiminnassa ja tavoitteenamme on kestävän elämäntavan mahdollistaminen ja luonnonvarojen säästö. Haluamme tuoda keskusteluihin ja toimintaohjelmiin mukaan arjen käytännön ratkaisuja, jotta päätökset ja linjaukset tulisivat aidosti osaksi ihmisten elämää. Kierrätyskeskus on täällä muistuttaakseen, että sinä olet enemmän. Olet enemmän kuin kuluttaja. Olet osa kokonaisuutta ja valinnoillasi on merkitys ja seuraus. Olet mahdollisuus, ratkaisu ja ennen kaikkea olet tekijä.

Tavoitteenamme on laajentaa palvelukanaviamme kehittämällä nykyistä myymäläympäristöä ja verkkokauppaamme kohti monikanavaista, sähköistä kauppiasympäristöä. Etsimme nyt joukkoomme 

Digiosaajaa 

noin 1,5 vuoden projektiin, jossa kehitämme käytetyille tavaroille yhtenäisen kauppapaikan hyödyntäen sekä perinteiset kivijalkamyymälät että sähköisen kaupan mahdollisuudet.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo työn tai koulutuksen kautta osaamista käyttöliittymistä, netti-, verkkokauppa-, ja mobiilialustoista. Olet markkinointihenkinen, ymmärrät palvelumuotoilua ja tiedät mitä on hyvä verkkokirjoittaminen sekä sisällöntuotanto. Ymmärrät mitä asiakkaat odottavat nykyaikaisilta digipalveluilta ja osaat ideoida uusia palvelumalleja monikanavaympäristöön. Tuttuja ovat myös SEO, SEM sekä somen lainalaisuudet – ehkä sinulla on jopa ohjelmointikokemusta?  

Innostuitko ajatuksesta? Tule kanssamme projektiin miettimään miten oma verkkoympäristömme voisi palvella kuluttajia uusissa tuoteryhmissä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työtehtävän kannustavassa työympäristössä sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia ympäristövastuullisessa yrityksessä. Tehtävä on noin 1,5 vuoden määräaikainen ja palkkaus on Avaintes:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Hakumme päättyy 16.8.2020. Hakemus kannattaa jättää pikimmiten sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset täyttämään hakemuksen tässä (Jos linkki ei toimi, kopio selaimen osoitteeksi https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0bee61a7 ). 

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Hernelahti puhelimitse 31.7. klo 10–12; 4.8. klo 14.30–16 sekä 10.8. klo 12–13.30, p. 0400 348 142 tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@kierratyskeskus.fi)

Katso video ja tule osaksi Kierrätyskeskuksen tarinaa! 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot