(Poistunut julkaisusta)

Digiosaaja verkkokaupan sisällöntuotantoon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Asiakkaamme on Oulussa toimiva teknisen kaupan alan yritys.

Haemme nyt heille

DIGIOSAAJAA

verkkokaupan sisällön tekemiseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla vuoden 2020 loppuun. Töiden jatkuminen vuodenvaihteen jälkeen on mahdollista. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö.

Työtehtäviin kuuluu digitaalisten materiaalien teko (mm. tuotekuvat, tuotetekstit) sekä mainosten, videoiden ja tuote-esittelyjen tekeminen yrityksen myyntikanaviin. Luot ja päivität tietoa nettisivuille sekä someen. Pääset vaikuttamaan omalta osaltasi yrityksen menestykseen luomalla innostavaa sisältöä ja tavoittamaan sitä kautta potentiaalisia asiakkaita.

Haemme tehtävään henkilöä, jolle digitaaliset työkalut ovat peruskauraa ja sisällön luominen onnistuu vaivatta. Odotamme sinulta osaamista kuvankäsittelyyn sekä videoiden editointiin. Et myöskään pelkää olla kameran edessä. Osaat kirjoittaa sujuvaa ja julkaisukelpoista tekstiä suomen kielellä. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen päivätyön ja mahdollisuuden vakituiseen tehtävään. Työstä maksetaan sopimuksen mukainen palkka.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi Adeccon nettisivujen kautta viimeistään 26.06.2020. Onnea hakuun!