(Poistunut julkaisusta)

Digiosaaja - Tampere
Rehakka Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Rehakka Group Oy on 2010 perustettu perheyritys Tampereelta. Maahantuomme ja myymme suoraan sekä yrityksille että kuluttajille laajan valikoiman tuotteita mm. sähköperämoottoreita, autonostureita, rengaskoneita ja renkaita. Hankimme tuotteet suoraan valmistajilta. Panostamme hyvään palveluun ja edulliseen kokonaishintaan. Pitkäaikainen ja luotettava asiakassuhde on toimintamme perusta.

Kartoitamme nyt projektiluonteiseen tehtävään Rehakka Group Oy:lle digiosaajaa

Olemme jo ottaneet ensiaskeleita digimaailmassa, mutta haluamme nyt ottaa isomman askeleen eteenpäin. Tähän kuuluu jo käynnissä oleva verkkokauppojemme uudistus, somesisällön tuottaminen ja näkyvyyden lisääminen netissä. Haluamme sinun rakentavan uutta digitaalista markkinointiamme vielä systemaattiseempaan ja ammattimaisempaan suuntaan sekä tuovan kokonaisuuteen mukaan myös uusia elementtejä.

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi digitaalisen markkinoinnin parista sekä näkemystä sen tulevaisuuden mahdollisuuksista. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi