(Poistunut julkaisusta)

Digiosaaja, Macea Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019Macea Machinery on osa Macea-yhtiöitä. Macea Oy on harjoittanut monipuolista kaupankäyntiä jo yli 20 vuotta. Toimintaamme kuuluu Macea Machinery konemyynti, Macea Cars automyynti ja Pienivarasto varastonvuokraustoiminta. Lisäksi myymme omia tuotteitamme ja toimeksiantoja huutokaupalla huutokaupat.com palvelussa. Toimitilamme sijaitsevat Hollolassa noin 8 kilometriä Lahden keskustasta.

Etsimme Macean ammattitaitoiseen tiimiin innokasta


DIGIOSAAJAA 

vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuva on laaja ja sitä voidaan muokata tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työtehtäviä voivat olla esim. verkkokaupan ja sosiaalisenmedian sisältötuotanto, markkinointimateriaalien tuotanto / toteutus sekä hakukoneoptimointi ja -markkinointi. Arvostamme myös valmiutta muihin työtehtäviin kuten esimerkiksi: asiakaspalveluun ja verkkokauppatilausten käsittelyyn ja lähetykseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli tartut rohkeasti työn tuomiin haasteisiin, olet vahva vuorovaikuttaja ja tiimipelaaja. Sinulla on näkemystä digimarkkinoinnista ja digitaalisuuden hyödyntämisestä jokapäiväisessä työssä, lisäksi Googlen käyttö markkinointityökaluna on sinulle tuttua.
Omaat jo vähän esim. harrastuksien tai opintojen kautta hankittua kokemusta video- ja valokuvauksesta sekä editoinnista.

Alalle soveltuva koulutus tai aikaisempi kokemus ovat eduksi, mutta ne eivät ole ehdottomia. Tärkeintä on oikeanlainen motivaatio sekä halu ja kyky oppia uutta. 


Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työporukassa, jossa sinulla on mahdollisuus edistää ja kehittää osaamistasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus oheisen hakulinkin kautta viimeistään 14.7.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja paikasta antaa Dani Nguyen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh arkisin klo 13-15: 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi