(Poistunut julkaisusta)

DIGIMYYNNIN SUUNNITTELIJA
Loiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Sinulla on useamman vuoden kokemus erityisesti eri digitaalisten kanavien parissa työskentelystä.

Tehtävääsi kuuluu Loisteen sähkösopimusten sekä energiatuotteiden kuluttajamyynti eri sähköisissä kanavissa. Suunnittelet, toteutat ja analysoit digitaalisia myyntikampanjoita sekä vastaat kuluttajamyynnin kokonaisuuden seurannasta ja raportoinnista. Ymmärrät tuote- ja palveluhinnoittelun perusteet ja oikea-aikaisuuden merkityksen sekä digitaalisten myyntikanavien mahdollisuudet eri kohderyhmissä. Rakennat ratkaisuja asiakkaiden kannalta toimivalla tavalla.

Sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio on sinulle tuttua, samoin termit UX, UI, SEO, SEM, some. Sinulla on myös näyttää meille hyviä tuloksia näiden hyödyntämisestä aiemmassa työssäsi. Nautit tuloksen tekemisestä ja osaat rakentaa ostopolkuja sekä hyödyntää ja jalostaa niiden kautta saatavaa asiakasdataa kehitystoimenpiteitä varten.

Tuot myös oma-aloitteisesti näkemyksiäsi ja ehdotuksiasi liiketoimintaamme.  Pääset tekemään hommia ”kädet savessa”, joten arvostamme erityisesti haluasi oppia uutta ja kehittyä. Ihan kaikkea em. asioista emme tee itse vaan toimimme yhdessä osaavien kumppaneiden kanssa. Siksi on plussaa, jos sinulla on kokemusta palveluiden ostamisesta.

Pääset seuraamaan kilpailijakenttää, tekemään havaintoja ja osallistumaan tuotteidemme ja palveluidemme kehitys- ja myyntityöhön sekä toteuttamaan kampanjointia mm. uuden energiatuotteitamme tarjoavan palvelualustamme osalta. Kuulut yrityksen asiakkuuksista, myynnistä, brändistä ja digitaalisesta kehityksestä vastaavaan tiimiin, joten kanssasi työskentelee useita asiantuntijoita.

Työssäsi tarvitset sujuvaa kirjoitustaitoa suomeksi, hyvän englannin kielen taidon ja etuna on, mikäli sinulla on jo aikaisempaa ymmärrystä asiakastietojärjestelmän tai CRM hyödyntämisestä myynnin edistämiseksi.

Sijaintipaikkasi on ensisijaisesti Espoossa, mutta voit tarvittaessa työskennellä myös Kajaanin ja Rovaniemen toimipisteissämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ulla Leppä,  040 5214 635, parhaiten tavoitettavissa  8.5. klo 10.30-11.30 ja klo 16-17 sekä 10.5. klo 13-14 tai Mercuri Urvalissa Johanna Massa, 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen  19.5.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi