(Poistunut julkaisusta)

Digimyynnin supersankari
Eduhouse Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme lisävahvistukseksi myyntitiimimme digimyynnin tulevaa huippuosaajaa!

Pystytkö luomaan vahvan kontaktin ihmisiin puhelimitse tai verkon yli? Oletko intohimoinen myyjä, joka viettäisi mieluummin päivät myyden, kuin autossa istuen matkalla asiakkaalle? Jos vastaus kysymyksiin oli kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimämme digimyyjä on aidosti innoissasi myynnistä ja saadusta kaupasta. Hän kehittää omaa toimintaansa itsenäisesti ja suunnitelmallisesti, pitäen kuitenkin asiakkaan aina etusijalla.

Pääasialliset tehtäväsi:

  • Hoidat myyntitapaamisia etäyhteyden välityksellä
  • Teet uusasiakashankintaa ja jalostat lämpimistä myyntiliideistä asiakkaita
  • Toteutat etämyyntiprosessia suunnitelmallisesti, koska tiedät, että kauppa on muustakin kiinni kuin asenteesta

Osaamisesi:

  • Sinulla on kokemusta myyntityöstä. Jos etämyynti on sinulle jo tuttua - hyvä, katsomme tämän eduksesi.
  • Pystyt pitkäaikaiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn
  • Sinulla on vahvat viestinnälliset taidot ja puhetaitosi keräävät kiitosta

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Hakuaika päättyy 14.6.2019
Lisätiedot: Lisätietoja antaa myyntijohtaja Janne Leinonen ti 21.5 klo 10-11 ja ma 27.5 klo 13-14. Puh. 040 531 4678, janne.leinonen@eduhouse.fi.

Meistä:
Olemme positiivista energiaa puhkuva koulutusorganisaatio, jolla on valtavan suuri nälkä kasvaa ja kehittyä. Vaikka toimimme perinteisessä kentässä, olemme kaikkea muuta kuin perinteinen koulutustaho. Palvelutuotteemme on täysin digitaalinen, verkon yli myytävä verkkokoulutuspalvelu asiantuntijoille.

Eduhouse on osa Accountor-konsernia. Accountor on Pohjois-Euroopan laajin talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tuottava yritys, joka toimii seitsemässä maassa. Yhtiö työllistää lähes 3000 henkilöä 140:ssä eri toimipisteessä. Lue lisää osoitteessa eduhouse.fi ja accountor.fi.