(Poistunut julkaisusta)

Digimyynnin myyntipäällikkö
Turun Sanomat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Haemme Turun Sanomien mediamyyntiin

digimyynnin MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi ideoit ja myyt monikanavaisia mainonnan ratkaisuja, jotka koostuvat TS:n printti- ja digimedioista sekä erilaisista kaupallisista sisällöntuotannoista.

Asiakkaitasi ovat paikalliset ja valtakunnalliset mainostajat sekä niiden mainos- ja mediatoimistot. Olet aidosti kiinnostunut asiakasyritystemme liiketoiminnasta ja aktiivisella otteellasi autat heitä menestymään.

Tuot mukanasi vahvaa digitaalista ymmärrystä ja olet halukas jakamaan osaamistasi koko myyntiorganisaatiossa. Sinua motivoi uuden oppiminen ja henkilökohtainen vaikuttaminen muun muassa mediamyynnin digituotekehityksessä.

Aikaisempi menestyksekäs työkokemus b2b-myynnistä sekä kaupallisen alan koulutus on etusi. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja palo pitkäjänteiseen myyntityöhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen avainpelurin paikan Turun alueen johtavassa mediatalossa ja myyntiorganisaatiossa. Kilpailukykyisen palkkauksen ja muiden ison talon etujen lisäksi saat mitä parhaimmat työkaverit avoimessa ja kannustavassa työyhteisössä.

Tehtävä edellyttää asumista Turun talousalueella ja säännöllistä matkustelua pääkaupunkiseudulle.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen su 19.5. mennessä osoitteeseen rekry@ts.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mediamyynnin johtaja Katja Hägg ma 6.5. klo 9–11 numerossa 050 571 3152.